Atostek

Atostek on Tampereella Hervannassa sijaitseva asiantuntijayritys, jossa tehdään tulevaisuuden ohjelmisto- ja tietojärjestelmäsuunnittelua ketterästi. Toteutamme projekteja monipuolisesti esimerkiksi terveydenhuollon tai teollisuuden tarpeisiin – asiakkainamme on niin yksityisen kuin julkisen puolen organisaatioita. Meillä pääset haastamaan itsesi ja tekemään merkityksellistä työtä... eikä sinun tarvitse olla supersankari.

Näitä meillä tehdään:

  • Toteuttamamme ohjelmistot ja algoritmit Roclan automaattitrukkeihin
    paransivat trukkien tehokkuutta jopa 20 %.
  • Destia pystyy kuvaamaan ja kartoittamaan tienpinnan vauriot ajamalla autolla normaalia maantienopeutta meidän tekemiemme algoritmien ja softan avulla.
  • Lääkäreille kehittämämme järjestelmän ansiosta esimerkiksi e-reseptien määrääminen ja potilastietojen katselu Kelan Kanta-järjestelmässä helpottui.
  • Suunnittelemme ja testaamme jäänmurtajien hallintajärjestelmää Liikennevirastolle.

Työllistämme jo lähes 80 ohjelmistosuunnittelun asiantuntijaa, joille kaikille on yhteistä kyky määritellä, suunnitella ja toteuttaa. Meillä pääset heti mukaan mielenkiintoisiin asiakasprojekteihin, joissa pääset kehittymään. Työ tehdään tiimeissä, joten apua saat aina kun tarvitset.

Rekrytoimme jatkuvasti uusia ihmisiä. Hae meille töihin! https://www.atostek.com/rekry

Spot TA3

Click to enlarge the picture