Bitwise Oy

Hae mukaan Bootcampille!

Bitwise on 100+ osaajan rento tamperelainen softatalo. Meitä yhdistää intohimoinen suhtautuminen ohjelmistokehitykseen ja teknologiaan sekä aito tekemisen meininki. Meillä tehdään ohjelmistoprojekteja esimerkiksi satama-automaation, urheiluanalytiikan, ympäristönsuojelun, moottorinohjausteknologian ja älykkäiden työkoneiden parissa. Modernit teknologiat, monipuoliset projektit ja ainutlaatuinen yrityskulttuuri takaavat viihtyisän arjen.

Bootcampin kautta bitwiseriksi

Bitwise Bootcamp on ohjelmistoalan opiskelijoille tarkoitettu elämyksellinen kesätyöjakso: töitä ja elämyksiä sopivassa suhteessa. Meillä pääset työskentelemään ja oppimaan oikeissa asiakasprojekteissa. Kesän aikana järjestetään myös mentorointia sekä monipuolisia koulutuksia, jotka syventävät osaamistasi. Halutessasi voit aloittaa työt jo keväällä opintojen ohessa.

Mukaan mahtuu 10 ohjelmistoalan opiskelijaa. Virallinen Bootcamp-jakso kestää kesä-elokuun, jonka jälkeen toivomme, että jatkaisit meillä.

Haku on auki

Lähetä CV, opintorekisteri ja saatesanat viitteellä Bootcamp2022 osoitteeseen: rekry@bitwise.fi

Tapaa bitwiserit livenä

Tule tapaamaan meitä IT-Hekuman messuosastolle TC3 tai käväise Kampusareenan 2. kerroksen Rekrykopillamme keskiviikkoisin.

Lue lisää arjestamme

Tarinoita Bootcampilta: Tatu - bootcampilainen 2021, Henri - bootcamilainen 2020, Tommi - bootcampilainen 2019, Antti - bootcampilainen 2018.

bitwise.fi
instagram.com/bitwisefinland

Bitwise Bootcamp

Spot TC3

Click to enlarge the picture