Cinia Oy

Cinia tuo digitaalisuuden kaikkien ulottuville tarjoamalla turvalliset tietoverkot, rakentamalla tehokkaat yhteydet, toteuttamalla ohjelmistot ja suojaamalla kriittisiltä uhkilta. Tehtävänämme on parantaa Suomen kilpailukykyä, kansainvälisyyttä ja turvallista digiliikennettä toteuttamalla tulevaisuuden ratkaisuja.

Toimintamme perustana on vankka kokemus ja osaaminen, joka mahdollistaa tietoverkkojen, ohjelmistojen ja kyberturvallisuuden yhdistämisen räätälöidyksi toimivaksi kokonaisuudeksi. Tavoitteena on parantaa liiketoiminnan tehokkuutta ja tuottavuutta, sekä mahdollistaa uusia toimintatapoja – ja mielenrauhan. Olemme näkymättömissä, mutta kaikkialla. Meitä on jo noin 400 ja toimimme seitsemällä eri paikkakunnalla Suomessa. Me mahdollistamme asiakkaidemme ja koko yhteiskunnan digitaaliset menestystarinat.

Olemme ohjelmistokehityksen koko elinkaaren asiantuntija. Muotoilemme, suunnittelemme, pystytämme ja ylläpidämme vaativia, ammattilaiskäyttöön suunnattuja digitaalisia palveluita. Tehtävänämme on toteuttaa kriittiset ohjelmistot ja tähän tarvitsemme taitavia ja oppivia ammattilaisia parhaan lopputuloksen takaamiseksi. Me emme ole tosikkoja, mutta olemme tosissamme. Arvostamme tekijöitä, koska tiedämme, että jokainen koodirivi johdattaa kohti digitaalista tulevaisuutta.

Spot TA6