Dicode Oy

Haemme ohjelmistokehittäjiä

Haluatko haastaa itsesi, kehittyä ja oppia koko ajan uutta? Kiinnostaako mielekäs työ hyvässä tiimissä toimivilla työkaluilla? Dicodella on tilaa innokkaille, oma-aloitteisille ja tiimihenkisille tekijöille, joilla on perustietämys ohjelmoinnista ja web-ympäristöistä.

Arvostamme erityisesti näiden teknologioiden osaamista:
Java, HTML5, CSS, Spring, JavaScript, TypeScript, Angular, Tietokannat, Tietomallien suunnittelu

Dicoden asiakkaista löytyy monilla eri aloilla toimivia erikokoisia yrityksiä, joten dicodelaisena pääset kasvattamaan asiantuntijuuttasi tutustumalla erilaisiin työskentely- ja toimintatapoihin. Tyypillisesti projektimme alkavat asiakkaan tarpeesta, johon aletaan työstää ratkaisua yhteistyössä asiakkaan kanssa. Pääset mukaan projektin jokaiseen vaiheeseen ja näet, kuinka asiakkaan idea kehittyy toimivaksi ohjelmaksi. Meille on erityisen tärkeää, että asiakkaamme ja ohjelmistojen käyttäjät ovat tyytyväisiä ja että arjen rutiinit sujuvat mutkattomasti.

Meillä:

  • Työntekijät pääsevät vaikuttamaan työnsä sisältöön osaamisensa ja kehittymishalunsa mukaan. Myös yksilön muuttuvia elämäntilanteita kunnioitetaan.
  • Projektiemme tavoitteena on laadukkaan lopputuloksen lisäksi tyytyväiset asiakkaat ja loppukäyttäjät, sekä ohjelmiston toteuttajat.
  • Tarjoamme paljon mahdollisuuksia oman osaamisensa kehittämiseen.
  • Luotamme toisiimme. Ratkomme haasteet yhdessä ja juhlistamme onnistumisia!


Valitse itsellesi sopivin toimitustapa hakemuksellesi ja CV:llesi :

• Käy osoitteessa rekry.dicode.fi swaippaamassa kiinnostuksen kohteesi ja täytä hakulomake. Liitä mukaan CV ja halutessasi työnäytteitä.
• Tai voit lähettää avoimen hakemuksen ja CV:n osoitteeseen rekry@dicode.fi
• Tai tuoda ne tulostettuna ständillemme TC6.

Odotamme jo hakemustasi!

P.S Kurkista kotisivuillemme dicode.fi ja sosiaalisen median kanaviin LinkedIn, Instagram ja Facebook, niin näet, mitä kaikkea Dicodella tapahtuu.

Spot TC6

Click to enlarge the picture