Entteri Oy

Entteri on osa hammashoidon tuotteita ja ohjelmistoja yli 120 maahan vievää Planmeca-konsernia. Siksi pystymme yhdistämään perhemäisen, lämpimän ja byrokratiasta vapaan ilmapiirin suuren talon lihaksiin.

Kovaa vauhtia kasvava tuotekehitysosastomme sijaitsee luonnollisesti Hervannassa. Viidakkohenkeen sisustetussa toimistossamme työskentelee n. 30 villiä mutta koulutettua kädellistä erilaisissa tuki- ja tuotekehitystehtävissä.

Entterin arvoihin kuuluu vahvasti edelläkävijyys, mikä näkyy kaikessa tekemisessä. Toimistomme, työskentelyvälineemme ja käyttämämme teknologiat ovat viimeisintä huutoa, ja sama pätee tietysti myös tuotteeseemme. Kehittämämme hammaslääkäreiden potilastietojärjestelmä AssisDent on alansa kiistaton ykkönen Suomessa, ja aiheuttaa paljon kiinnostusta myös ulkomailla.

Mitä haemme

Käytämme hyvin pitkälti Microsoftin teknologioita, joten etenkin C#-taidot ovat hakijalle eduksi. Kuitenkin hommia löytyy myös esimerkiksi SQL-, mobiili-, ja web-osaajille, joten myös näillä taidoilla kannattaa ehdottomasti laittaa hakemusta tulemaan. Emme vaadi sinulta pitkää työkokemusta, päinvastoin Entteri on monelle tämän päivän huippuammattilaiselle ollut se ensimmäinen "oikea" työpaikka. Kykyjäsi ja kiinnostustasi alaan voit siis osoittaa myös esimerkiksi hyvillä kouluarvosanoilla tai harrasteprojekteilla. 

Ensi vuodelle haemme erityisesti muutamaa diplomityöntekijää ja/tai kesätyöntekijää, joskin kasvun myötä myös kokeneemmille konkareille tullee aukeamaan vakituisia paikkoja. Entteri on ollut usein mukana myös erilaisilla projektityökursseilla, joten tule ihmeessä juttelemaan mikäli tämä olisi sinulle ajankohtaista.

Mitä tarjoamme

Työntekijälle tarjoamme kaikki alan normaalit edut (puhelin, työterveys, joustava työaika, yms), sekä liikuntaedun, oikeasti loistavat työkaverit, viihtyisät toimitilat ja hyvät juhlat. Tuotekehitysprosessissa pääset mahdollisuuksien mukaan lähes välittömästi pistämään sormesi tuotantokoodiin, jolloin kädenjälkesi näkyy hyvin pian tuhansilla käyttäjillä.

Hyville tekijöille on meillä aina tilaa, joten tule ihmeessä ständille juttelemaan lisää ja tutustu meihin kotisivuillamme.

Spot SC20

Click to enlarge the picture