Insta DefSec Oy

Oletko tuleva turvallisten järjestelmien supersankari? Olisiko työskentely modernien teknologioiden ja menetelmien avulla yhteiskunnan turvallisuutta parantavien tuotteiden ja järjestelmien parissa sinun juttusi? Arvostatko työsi merkitystä koko yhteiskunnalle?

Insta DefSec Oy on suomalaiseen perheyritykseen, Insta Groupiin kuuluva turvallisuuden ja toimintavarmuuden korkeateknologiayritys. Osaamisemme ydintä ovat puolustusratkaisut, hätä- ja hälytyskeskusratkaisut, analytiikka sekä kyber- ja tietoturvallisuus. Joukkueemme työskentelee digitalisoituvan yhteiskunnan teknologioiden parissa.

Noin 300 huippuammattilaisen rentoon, mutta samalla työhön ammattimaisesti suhtautuvaan ilmapiiriin on helppo kotiutua. Työssä uuden oppiminen on meille tärkeä innokkuuden ylläpitämisen lähde. Modernit toimipisteemme Tampereen Sarankulmassa ja Espoon Keilaniemessä tarjoavat loistavat puitteet työnteolle.

Uudet sankarikokelaat astuvat kampuksellemme keväisin harjoittelijoina ja moni heistä jatkaa työskentelyä myös syksyllä opintojen ohessa. Meillä työn ja opiskelujen yhdistäminen onnistuu joustavasti. Vuosittain meillä valmistuu useita opinnäytetöitä.

Etsimme uteliaita, rohkeita, aktiivisia ja työhön tarttuvia tiimipelaajia erilaisiin ohjelmistoalan työtehtäviin. Harjoittelijahakumme käynnistyy marraskuun puolivälissä. Lue lisää ja hae: http://ura.instadefsec.fi

Tervetuloa juttelemaan menestymisen mahdollisuuksista kanssamme ständille TC3!

Seuraa meitä somessa:

https://www.facebook.com/InstaGroupOy/
https://www.linkedin.com/company/insta-defsec-oy

Spot TC3

Click to enlarge the picture