Leanware

Leanware Oy on tuotannon ja sisälogistiikan konsultointi – ja ohjelmistotalo. Yli 200 varaston ja yli 60 tuotantolaitoksen kokemuksella tunnistamme ”leanimmät” ja tehokkaimmat prosessit, ja mahdollistamme merkittävän tuottavuusloikan asiakkaillemme. Meiltä löytyy alan johtavaa prosessi-, ohjelmisto- ja projektiosaamista.  Toimipaikkamme sijaitsee Tampereella, jossa työskentelee noin 100 henkilöä. Joukostamme löytyy paljon entisiä (ja pari nykyistäkin) Tite-, Tijo- ja Auteklaisia.

Haemme teknisistä haasteista ja ohjelmoinnista innostuvia, opintojen loppuvaiheessa olevia tai jo valmistuneita, tulevaisuuden Software Specialisteja. Olennaista on kehittämis- ja kehittymismyönteinen asenteesi ja kiinnostus tehdä merkityksellistä työtä. Meillä nimittäin näet käytännössä miten hienoissa ja monimutkaisissa laitoksissa meidän järjestelmä - ja oma kädenjälki - on tärkeässä osassa. Järjestelmämme ovat erittäin laajoja ja niiden parissa työskennellessäsi tarvitset laajojen kokonaisuuksien hahmottamiskykyä. Joukkuepeli on tärkeä arvomme ja ohjaa päivittäistä tekemistä, siksi arvostamme myös tiimityötaitojasi. 

Meillä on mahdollista aloittaa myös osa-aikaisena. Yli 30 dippatyön kokemuksella, myöskään lopputyön aiheen ja ohjauksen löytyminen ei ole ongelma. Tuemme dippatyön tekoa myös taloudellisesti. Tutustu muihinkin loistaviin etuihimme ja hae samantien mukaan joukkueeseen osoitteessa ura.leanware.fi

Tule myös moikkaamaan meitä Tietotaloon, standille TA2

 

 

 

 

Spot TA2

Click to enlarge the picture