Netum Oy

Netum on vahvasti kasvava IT-palvelutalo, jolla on yli 20 vuoden kokemus vaativista IT-hankkeista. Tällä hetkellä netumilaisia on jo yli 200.

Tavoitteemme on olla alan luotetuin kumppani ja halutuin työnantaja. Liiketoimintaamme kuuluu digitaalisten palvelujen kehittämistä, tiedolla johtamista, kyberturvallisuuspalveluita, tietojärjestelmien jatkuvuuspalveluita, integraatiopalveluita ja johdon konsultointipalveluita. Teemme asiakkaidemme kanssa tiivistä yhteistyötä ja rakennamme yhdessä toimivampia palveluita. Asiakaskuntaamme on ensisijaisesti julkinen sektori mutta kasvavassa määrin myös yksityinen sektori.

Haluamme, että työilmapiirimme on rento ja töissä on mukavaa. Tarjoamme työntekijöillemme oikeudenmukaisen ja moniarvoisen työyhteisön, jossa jokaisella on mahdollisuus vaikuttaa arkeensa. Varmistamme, että jokaisella netumilaisella on laajat mahdollisuudet jatkuvaan osaamisen kehittymiseen ja olemme Great Place To Work -sertifioitu työpaikka.Toimipisteemme sijaitsevat Tampereella, Helsingissä, Turussa ja Porissa, mutta todellisuudessa netumilaiset työskentelevät ympäri Suomen.

Työmahdollisuudet Netumilla

Kiinnostaako sinua esimerkiksi Node.js, Java, Clojure, C#, React, Angular, Vue.js, DevOps, Kubernetes, Docker, Zabbix, Kibana, Linux tai open source? Etsimme tiimiimme jatkuvasti esimerkiksi sovelluskehittäjiä, järjestelmäylläpitäjiä ja kyberturvatekijöitä. Meillä on tarjolla sekä kokoaikaisia että osa-aikaisia tehtäviä ja mahdollisuus harjoitteluun.

Kaikki avoimet työpaikkamme löydät osoitteesta https://www.netum.fi/tyopaikat/.

IT-hekumassa tapaat meidät messuständillä SC19. 

Netumin nettisivut, LinkedIn, Instagram

 

 

 

Spot SC19