Profit software

Elämäsi mielenkiintoisimmat projektit odottavat!

Finanssimaailma ja vakuuttaminen ovat läsnä kaikkien arjessa. Liity lähes 230 ammattilaisen joukkoon luomaan tulevaisuuden ohjelmistoja.

Meillä pääset kehittymään huipputekijäksi, oli osaamisesi sitten koodaamista tai analytiikkaa. Me arvostamme ennen kaikkea asennettasi ja innokkuuttasi.

Lähetä hakemuksesi ja CV: careers@profitsoftware.com

 

Miksi Profit Software?

Innostava työyhteisömme toimii ketterästi ja tehokkaasti ilman ylimääräisiä väliportaita. Teemme työtämme ammattiylpeydellä toinen toisiamme auttaen. Meillä jokaisella on mahdollisuus tuoda näkemyksensä esiin ja olla näin vaikuttamassa työympäristöönsä ja omaan tekemiseensä. Tarjoamme työntekijöillemme pääsyn uusimpiin työkaluihin sekä mahdollisuuden kehittää ammattitaitoaan koulutuksin ja sertifikaatein.

Laajan asiakaskunnan myötä pääset haastaviin tehtäviin, joissa tukenasi ovat koko muu tiimi ja esimiehesi. Sinun ei tarvitse olla täydellinen osaaja tullessasi meille, tärkeintä on, että haluat kehittyä, oppia uutta etkä pelkää haasteita. Me arvostamme myös kykyäsi viedä aloittamasi loppuun.

Etuihimme kuuluvat lounas- ja virike-etu, laajennettu työterveys- ja hammashoito, puhelinetu, vapaa-ajan tapaturmavakuutus, sairaan lapsen hoitopalvelu sekä erilaista vapaa-ajan toimintaa. Lue lisää nettisivuiltamme: profitsoftware.com/tyonhakijalle.

Onko sinulla omia toteutuksia tai projekteja? Tule näyttämään niitä meille ständillemme.

Tervetuloa!

 

Seuraa meitä:

LinkedInissä

Instagramissa

Twitterissä

Facebookissa

 

Spot TA1

Click to enlarge the picture