Prosys OPC Oy

Yleinen esittely
Prosys OPC Oy on teknologia- ja teollisuusyritysten luotettava ohjelmistokumppani. Ketterä ohjelmistokehitys, järjestelmien integraatio ja turvallinen tiedonsiirto ovat erikoisosaamista, jota viemme asiakasyrityksiimme. Asiakkaita meillä on yli 40 maassa ja toimistomme sijaitsevat Espoossa ja Tampereella.

Tällä hetkellä uusia mahdollisuuksia meille ja asiakkaillemme tarjoaa esimerkiksi verkkokauppa ja esineiden internet (IoT), jotka tuovat suuria muutoksia monelle toimialalle. Henkilöstömme on korkeasti koulutettua ja rekrytoimme jatkuvasti opiskelijoita oppimaan ja kehittymään kanssamme.

Henkilöstön määrä: 17

Haetut osaamisalueet
Haemme ohjelmistokehityksen opiskelijaa tai jo valmistunutta henkilöä työskentelemään asiakasyritysten ohjelmistoprojekteissa. Jos haluat edelleen kehittyä ja omaksut nopeasti uusia asioita, liity uuteen Tampereelle perustettuun tiimiimme. Toimistomme sijaitsee kätevästi Technopolis Hermiassa.

Arvostamme
Eduksi luemme kokemuksen web-kehittämisestä ja ohjelmistotekniikan opinnot. Hakemukseen on hyvä liittää tietoa opinnoista ja mahdollisista aikaisemmista projekteista (työt, opinnot, harrastukset).

Lisätietoja
Prosys OPC Oy

Pyry Grönholm
050 327 1594
pyry.gronholm@prosys.fi

Spot TC5

Click to enlarge the picture