Sofia Digital Oy

Meillä koodisi pääsee telkkariin!

Sofia Digital on johtava interaktiivisen television sovellusten ja videopalveluiden kehittäjä yli 20 vuoden kokemuksella. Suomessa asiakkaitamme ovat mm. Yle Areena, mtv, C More ja Ruutu. Olemme Suomessa ainutlaatuinen yritys, sillä meillä pääset mukaan kehittämään sovelluksia älytelevisioihin ja vaikuttamaan vauhdikkaasti kehittyvän alan teknologiaratkaisuihin.

Sofialaisia on tällä hetkellä noin 30. Valtaosa meistä työskentelee toimistollamme Tampereen keskustassa.

Liity mukaan joukkoomme!

Haemme jatkuvasti kasvavaan joukkoomme tällä hetkellä erityisesti sovelluskehittäjiä. Meillä olisi tarjolla kiinnostava ja kehittävä paikka opintojensa loppuvaiheessa olevalle koodaustaitoiselle opiskelijalle, joka on valmis työskentelemään täysipäiväisesti kesällä ja osa-aikaisesti lukuvuoden aikana. Meiltä voit löytää myös mielenkiintoisen aiheen opinnäytetyöllesi.

Toivomme sinulla olevan osaamista web-sovelluskehityksestä ja Internetin tekniikoista. Videopalveluiden ja niihin liittyvien tekniikoiden tuntemus on hyvä lisä, mutta ei pakollista. Emme siis odota sinun olevan valmis älytelevisioiden sovelluskehittäjä – meidän avullamme kyllä kehityt sellaiseksi. Tärkeintä on halusi oppia uutta ja valmius työskennellä uusien tekniikoiden ja älytelevision kaltaisten päätelaitteiden parissa.

Arvostamme hakijoilta ongelmanratkaisukykyä ja osaamista moderneista web-teknologioista (HTML5, CSS3, JavaScript, Node.js, React/Vue.js, jne). Asiakasprojektiemme vaatimuksista johtuen edellytämme hakijoilta sujuvaa suomen kielen taitoa.

Ota yhteyttä

Tule tapaamaan meitä IT-Hekuman messuständille Sähkötaloon tai lähetä hakemuksesi jo tänään.

Lue lisää sivuiltamme osoitteesta https://sofiadigital.com.

 


Please note: due to the requirements in our current customer projects, we expect our applicants to have fluent working proficiency in Finnish.

Spot SC8

Click to enlarge the picture