Studentwork Group Oy

Studentwork. We believe in graduates - they inspire companies to become better.

IT-alan osaaja – tule töihin kauttamme! Kokeneet rekrytoijamme ovat kanssasi aina ensimmäisestä haastattelusta lähtien, koko työsuhteen ajan ja myös silloin, kun on aika siirtyä eteenpäin. Työskentely konsulttina määräaikaisessa työsuhteessa antaa sinulle mahdollisuuden kokeilla erilaisten tehtävien välillä.

Meille Studentworkilla asenne ja kunnianhimo ovat tärkeämpiä kuin vuosissa mitattava kokemus. Kauttamme työllistyt Suomen kiinnostavimpiin työpaikkoihin, sillä etsimme jatkuvasti uusia nuoria osaajia tukemaan asiakkaidemme kasvua. Ehkä sinä olet se, jota etsimme?

Studentwork on yksi Pohjoismaiden johtavista rekrytointi- ja henkilöstöpalveluyrityksistä toimialalla. Olemme erikoistuneet opiskelijoihin, vastavalmistuneisiin ja noin 1-5 vuoden työkokemuksella varustettuihin nuoriin osaajiin. Yhdistämme nuoret osaajat ja työnantajat lyhyemmistä vuokratyösuhteista pidempiin kokopäiväisiin tehtäviin. Kauttamme työllistyy osaajia esimerkiksi hallinnon, myynnin, viestinnän, markkinoinnin, tekniikan ja teknologian aloille.

Spot SC14

Click to enlarge the picture