Adalia Oy

Me Adaliassa autamme asiakkaitamme luomaan uutta liiketoimintaa digitaalisten palveluiden avulla. Missiomme on varmistaa asiakkaidemme kilpailuetu nyt ja tulevaisuudessa. Teknologiaratkaisujen lisäksi olemme erikoistuneet strategiseen konsultointiin ja design-palveluihin. Tämän yhdistelmän avulla tarjoamme asiakkaillemme kauniita, käytettäviä ja aikaa kestäviä digitaalisia palveluita.

Asiakasprojektien lisäksi kehitämme myös omia tuotteita, kuten kehitysyhteistyöhankkeiden hallinnointiin tarkoitettua SmartME-palvelua, suorien videolähetysten ympärille rakennettua Adalia Academy -oppimisympäristöä sekä rakennusalan tarpeisiin kehitettyä, laatua ja läpinäkyvyyttä lisäävää Toiste-verkkopalvelua. 

Toimistollamme Hervannassa työskentelee tällä hetkellä 15 hengen joukko ohjelmistokehittäjiä, designereitä ja konsultteja. Uusien asiakkaiden ja projektien myötä etsimme vahvistusta erityisesti ohjelmistokehitystiimiimme. Meillä voi työskennellä joustavasti myös opiskelijana. Suuri osa nykyisistä työntekijöistämme on aloittanut opintojen ohella ja osa opiskelee tälläkin hetkellä, joten meillä on valmiit toimintamallit olemassa. Myös kesätyöpaikat aukeavat kohta.

Toivomme, että sinulla on jo ohjelmistokehityksen perusasiat hallussa, innokkuutta ja halua oppia uutta ja jakaa omaa osaamistasi sekä tietysti positiivista asennetta. Lue lisää täältä: www.adalia .fi/jobs

 

Spot SB14

Click to enlarge the picture