Adalia Oy

Me Adalialla autamme asiakkaitamme luomaan uutta liiketoimintaa digitaalisten palveluiden avulla. Missiomme on varmistaa asiakkaidemme kilpailuetu nyt ja tulevaisuudessa. Teknologiaratkaisujen lisäksi olemme erikoistuneet strategiseen konsultointiin ja design-palveluihin. Tämän yhdistelmän avulla tarjoamme asiakkaillemme kauniita, käytettäviä ja aikaa kestäviä digitaalisia palveluita.

Kehitämme myös omia tuotteita, kuten kehitysyhteistyöhankkeiden hallinnointiin tarkoitettua SmartME-palvelua (www.smartme.global). Sen avulla jo kymmenet kehitysyhteistyöhankkeet ympäri maailmaa varmistavat hallintonsa tehokkuuden ja läpinäkyvyyden sekä seuraavat ja ohjaavat projektiensa toteutusta ja rahoitusta.

Etsimme joukkoomme uransa alkuvaiheessa olevia henkilöitä, jotka haluavat kasvaa rautaisiksi ohjelmistokehityksen ammattilaisiksi. Toivomme, että sinulla olisi jo pari vuotta tietojenkäsittelytieteen tai ohjelmistotekniikan opintoja takana sekä  kokemusta webteknologioista ja kiinnostusta/osaamista esim. näistä:  Ruby on Rails, JavaScript, HTML5, Linux. Arvostamme lisäksi oppimiskykyä, oma-aloitteisuutta ja yhteistyötaitoja.

Tarjoamme mm. kattavan perehdytyksen, parhaat työvälineet ja huiput työkaverit. Meillä on avara toimisto Hervannan kampuksen läheisyydessä, joustavat työajat ja mahdollisuus myös etätyöhön. Meillä voit työskennellä joko kokoaikaisesti tai opintojen ohella. 

Innostutko merkityksellisestä työstä, ystävällisestä ilmapiiristä ja hyvästä kahvista (tai teestä)? 

Tervetuloa tapaamaan meitä IT-hekumaan Sähkötaloon paikalle SC16! Lisätietoja meistä löydät myös osoitteesta www.adalia.fi/jobs

Paikka SC16

Paina kuvaa suurentaaksesi