Alma Media

Tietoa yrityksestä

Alma Media on digitaalisiin palveluihin ja julkaisutoimintaan keskittyvä mediakonserni. Tarjoamme uutissisältöjen lisäksi hyötytietoa elämäntyylin, työuran sekä liiketoiminnan kehittämiseen. Tunnetuimpia brändejämme ovat Iltalehti, Kauppalehti, Talouselämä, Affärsvärlden, Aamulehti, Etuovi.com ja Monster.

Alma Mediassa työskentelee noin 1900 henkilöä, joista reilu kolmannes toimii Suomen ulkopuolella kymmenessä eri Euroopan maassa.

200 miljoonaa sivulatausta viikossa

Yhteensä Alman eri verkkopalvelut palvelevat huimia määriä liikennettä. Teknologiat vaihtelevat tuotteittain ja pääset itse vaikuttamaan mitä teknologioita käytetään: oikea työkalu kuhunkin tehtävään. Almassa tehdään töitä pääsääntöisesti hyvin nykyaikaisilla teknologioilla:React, AWS, Java 8+, Kotlin, R, Golang

Järjestämme vuosittain useita koulutuksia, meetupeja sekä hackdayitä. Lisäksi almalaiset ottavat osaa useisiin kärkitapahtumiin niin kotimaassa kuin maailmallakin. Olemme erittäin ylpeitä AWS-, sekä React-osaamisestamme.

Tule mukaan kiihdyttämään kestävää kasvua!

Etsimme jatkuvasti uusia osaajia kehittämään yli sataa mediaa ja palveluamme yhdessä alan huippuosaajien kanssa. Joukkoomme sopii innokkaat ja positiiviset tyypit, joilla on rohkeutta tehdä asioita uudella tavalla. Moni puhuu, mutta vain tekijät muistetaan. Kumpaan sinä kuulut?

#almaspirit

#rohkeuskasvaa

Seuraa meitä myös sosiaalisessa mediassa seuraavien linkkien kautta:

Instagram: https://www.instagram.com/almadevelopers/

Youtube: https://www.youtube.com/user/AlmaMediaCorp

Facebook: https://www.facebook.com/almamedia/

Twitter: https://twitter.com/almadevelopers

Paikka SC9

Paina kuvaa suurentaaksesi