Ambientia Group Oy

Ambientia – The Future Creation Company

Rakennamme kanssasi kykyä menestyä tulevaisuudessa. 💎

Keitäpä me sitten olemme? Olemme digitaalisen liiketoiminnan ja teknologian asiantuntijayritys. Toisin sanoen konsulttitalo, josta löytyy mieletöntä asiantuntijuutta ja jossa turha pönötys loistaa poissaolollaan. Meitä on n. 220 asiantuntijaa ympäri Suomen kuudella paikkakunnalla (Hämeenlinna, Helsinki, Tampere, Turku, Joensuu ja Kuopio). Jo ennen korona-aikaa olemme työskennelleet joustavasti etätyökäytäntöjä noudattaen.

Asiakkaamme toimivat sekä julkisella että yksityisellä sektorilla. Mielenkiintoisista asiakascaseistamme, kuten Elenia, KELA ja Puolustusvoimat, pääset lukemaan lisää sivuiltamme Caset - Ambientia.

Kulttuurimme ja ihmiset mahdollistavat sen kaiken hyvän mitä pääsemme asiakkaidemme kanssa kokemaan, joten meille on tärkeää että meillä viihdytään – because we care. Uudet työntekijät toivotetaan tervetulleeksi kattavan perehdytyksen ja organisaatioon tutustumisen kautta. Tyytyväisyyskyselyissä kulttuuristamme korostetaan erityisen yhteisöllisen meininkimme lisäksi, avointa kommunikaatiota ja aitoa tahtoa saavuttaa yhdessä entistä parempia tuloksia. Perhemäinen yhteisömme sekä merkitykselliset projektimme takaavat sen, että meillä todella viihdytään.

Tulethan moikkaamaan meitä Hekumassa ständillemme SC14. Tervetuloa tutustumaan porukkaamme sekä kuulemaan lisää arjestamme.

Paikka SC14

Paina kuvaa suurentaaksesi