Atostek

Merkittäviä projekteja ja mielekästä työtä

Me Atostekilla etsimme nyt uraansa aloittelevia tietotekniikan tai tietojenkäsittelytieteen opiskelijoita ja tulevia ammattilaisia! Meillä pääset kiinni teollisuuden tuotekehityksen, terveydenhuollon ja lääketieteen sekä julkisen sektorin innovatiivisiin ja mielenkiintoisiin ohjelmistoprojekteihin, joissa voit hioa asiantuntijuuttasi tietojärjestelmäkehityksen ja ohjelmistosuunnittelun saralla.

Atostek tarjoaa vakaan ja työntekijöistä välittävän työyhteisön, jossa et koskaan jää yksin. Perehdyt ja kehityt alan asiantuntijaksi työkavereiden tukemana. Kesätyöntekijämme työskentelevät teollisuuden tai terveydenhuollon ohjelmistokehityshankkeissa tai sisäisissä kehityshankkeissa. Työtehtäviä sovitetaan kunkin osaamisen ja oman kiinnostuksen mukaan, ja ne voivat olla esim. ohjelmistosuunnittelua, käytettävyys- ja käyttöliittymäsuunnittelua tai testausta.
 

Hae kesätöihin Atostekille

Kesätyöntekijämme ovat yleensä vähintään kolme vuotta opiskelleita tai opinnoissaan vastaavasti edenneitä. Me emme vaadi usean vuoden työkokemusta tai tiettyjen tekniikoiden tuntemusta, vaan meille tärkeintä on sinun halusi kehittyä ja oppia työn ohessa. Myös alan harrastuneisuus on plussaa, mutta ei välttämätöntä. 

Moni kesätyöntekijöistämme jatkaa meillä opiskelun ohessa syksylläkin ja myös opinnäytetyön tekeminen on meillä mahdollista! Sujuva kulkeminen työn ja opintojen välillä onnistuu, koska toimipisteemme sijaitsevat Espoossa Aalto-yliopiston ja Tampereella yliopiston Hervannan kampuksen vieressä.

Rekrymme on käynnissä ympäri vuoden ja kesätyöhakumme käynnistyy tammikuussa 2023. Olethan mukana?

Tule tutustumaan Atostekiin IT-Hekuman osastolle TA4! Katso myös: https://www.atostek.com/rekry/

Paikka TA4

Paina kuvaa suurentaaksesi