AtoZ Oy

AtoZ Oy tarjoaa asiakkailleen toimivia ratkaisuja digiajan kasvaviin haasteisiin! Tuotamme asiakkaillemme juuri sopivan kokoiset ja tarkasti kohdennetut ohjelmisto- ja palveluratkaisut. Kasvamme voimakkaasti ja haemme jatkuvasti uusia osaajia joukkoomme. Suurin osa 25 henkilön tiimistämme on tällä hetkellä Pirkanmaalla, mutta toimimme myös pääkaupunkiseudulla. Emme rajaa toimintaamme toimialojen tai teknologioiden suhteen, vaan palvelemme asiakkaitamme laajalla kirjolla.

Haemme nyt vahvistusta tiimiimme 2-3 uudella ja innostuneella koodaajalla. Jos sinulla on hyvä perusymmärrys joistain seuraavista teknologioista, saatat olla juuri etsimämme henkilö: Angular, Java, NodeJS, React/Native, Python/Django, C#, WordPress. Meiltä voi kysellä myös lopputyölle aihetta.

Arvostamme mainion persoonan lisäksi osaamistasi, intoa työskennellä ohjelmistoalan vaihtelevissa tehtävissä sekä halukkuutta kehittyä. Meillä tekemisen meininki syntyy hyvästä yhteishengestä ja kaverista pidetään huolta. Toimintamallimme perustuu TEAL periaatteisiin. Organisaatiomme on itseohjautuva, meillä pääset aidosti vaikuttamaan yrityksen päätöksiin ja suuntaan! Saat itse valita haluamasi työvälineet ja käytössäsi on laajat henkilöstöedut.

Haku on päällä! Ilmianna itsesi ja vaikka kaverisikin!  Heitä postia osoitteeseen: duuniin@atoz.fi 

Lisätietoja www.atoz.fi

Spot SC17

Click to enlarge the picture