Avanade

Avanade

Avanade on Accenturen ja Microsoftin yhteisesti omistama, maailman suurin Microsoft-teknologioihin erikoistunut konsulttitalo. Avanade tarjoaa innovatiivisia digitaalisia palveluita, liiketoiminnan ratkaisuja sekä käyttäjälähtöisiä kokemuksia, jotka rakentuvat asiantuntijoidemme osaamiselle ja Microsoftin ekosysteemille. Olemme Suomessa noin 100 hengen kasvava yritys ja globaalisti Avanadella on jo yli 50 000 työntekijää 26 eri maassa. Toimimme tiiviissä yhteistyössä Pohjoismaisten toimipisteidemme kanssa Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa. Pääsemme siis nauttimaan pienemmän yrityksen eduista, mutta hyödymme myös maailmanlaajuisesta verkostostamme. 

Haemme vuoden 2023 Avanaden trainee-ohjelmaamme (AvaT) innokkaita tulevia teknologia-asiantuntijoita. Haku aukeaa joulukuussa. Ohjelma on suunnattu kaikille niille, jotka haluavat startata uransa IT-konsultoinnin parissa kansainvälisessä ympäristössä. Palkallinen viiden kuukauden AvaT-ohjelma tarjoaa uniikin kombinaation teoreettista koulutusta sekä projektikokemusta eri asiantuntijatiimeissä. Tämä luo erinomaisen pohjan tulevalle konsulttiuralle Microsoftin ekosysteemiin keskittyen. Ohjelma tarjoaa valmiudet suuntautua Avanadella monenlaiseen rooliin sekä toimia mielenkiintoisissa asiakasprojekteissa hyödyntäen teknologiaa liiketoimintahaasteiden ratkaisemiseksi.

Arvostamme hakijoissa kiinnostusta kehittyä asiantuntijana Microsoftin teknologioiden parissa. Olet etsimämme henkilö, jos haluat suunnata urallasi konsulttimaailmaan ja haluat työskennellä kansainvälisessä ympäristössä. Lisäksi tunnet olosi mukavaksi sekä ihmisten että teknologian parissa ja puhut sujuvasti sekä suomea että englantia.

Voit olla yhteydessä Laura Materoon, laura.matero@avanade.com, mikäli sinulla heräsi kysyttävää tai haluaisit kuulla AvaT:sta ja Avanadesta vielä tarkemmin.

Lisää tietoa ohjelmasta löydät myös osoitteesta: www.avanade.com/se-no/career/students

Toivottavasti kuulemme sinusta pian!

Paikka SC12

Paina kuvaa suurentaaksesi