Bitwise Oy

Hae mukaan Bootcampille

Bitwise on 100+ osaajan rento tamperelainen softatalo. Meitä yhdistää intohimoinen suhtautuminen ohjelmistokehitykseen ja teknologiaan sekä aito tekemisen meininki. Meillä tehdään ohjelmistoprojekteja esimerkiksi satama-automaation, urheiluanalytiikan, ympäristönsuojelun, moottorinohjausteknologian ja älykkäiden työkoneiden parissa. Modernit teknologiat, monipuoliset projektit ja ainutlaatuinen yrityskulttuuri takaavat viihtyisän arjen.

Bootcampin kautta bitwiseriksi

Bitwise Bootcamp on ohjelmistoalan opiskelijoille tarkoitettu elämyksellinen kesätyöjakso: töitä ja elämyksiä sopivassa suhteessa. Meillä pääset työskentelemään ja oppimaan oikeissa asiakasprojekteissa. Kesän aikana järjestetään myös mentorointia sekä monipuolisia koulutuksia, jotka syventävät osaamistasi. Halutessasi voit aloittaa työt jo keväällä opintojen ohessa.

Mukaan mahtuu noin 10 ohjelmistoalan opiskelijaa. Virallinen Bootcamp-jakso kestää kesä-elokuun, jonka jälkeen toivomme, että jatkaisit meillä.

Haku on auki

Lähetä CV, opintorekisteri ja saatesanat viitteellä Bootcamp2023 osoitteeseen: rekry@bitwise.fi

Tapaa bitwiserit livenä

Tule tapaamaan meitä IT-Hekuman messuosastolle TC3 tai käväise Bitwisen Kampusareenan työpisteellä. Löydät meidät 2. kerroksesta ravintola Reaktorin vierestä pääsääntöisesti keskiviikkoisin ja torstaisin.

Lue lisää 

bitwise.fi/bootcamp
instagram.com/bitwisefinland

 

Paikka TC3

Paina kuvaa suurentaaksesi