Buutti Oy

Esittely

Buutti Oy on vuonna 2017 perustettu IT-alan konsultointi- ja koulutustalo. Kipinänä yrityksen perustamiselle oli ICT-alojen osaajapula, johon haluttiin vastata. Neljän innokkaan perustajan porukka on kasvanut yli 100-henkiseksi ohjelmistokehittäjien, kouluttajien ja muiden ICT-ammattilaisten joukoksi.

Vuodesta 2018 olemme tarjonneet ohjelmistokehityspalveluita. Asiakkaamme luottavat meihin liiketoimintansa kannalta kriittisessä kehitystyössä. Parasta osaamistamme ovat web-kehitys, sulautetut järjestelmät sekä matemaattisesti haastavat projektit. Toimintamme ytimessä on edelleen myös ihmisten kouluttaminen ICT-alalle. Buutti Educationin työvoimakoulutuksissa valmennamme aikuisia ohjelmistokehittäjiksi ympäri Suomen.

Buutilla pääset osaksi intohimoisten tekniikkaosaajien joukkoa. Buuttilaiset ovat työssään sanalla sanoen hyviä, sillä rekrytointiprosessimme keskittyy mittaamaan hakijan todellista teknistä osaamista ja intohimoa alaa kohtaan. Kehittäjillämme on vahvaa harrastustaustaa alalta ja ohjelmointi onkin meille enemmän kuin vain työpaikka. Meiltä löydät retropelikehittäjää, Arduino-harrastajaa, 3D-tulostuksen edelläkävijöitä ja monenlaisia muusikoita. Saat buuttilaisilta apua niin työhommiin kuin siihen vapaa-ajan ikuisuusprojektiisi.

Hae mukaan!

Toimintamme kasvaa jatkuvasti, ja meillä on koko ajan uusia kiinnostavia projekteja aluillaan. Asiakkaamme ovat terveydenhuollon, finanssialan ja ICT:n kärkinimiä. Työpaikat sijaitsevat pääasiassa Oulussa, Helsingissä ja Tampereella, mutta osittainen tai täysipäiväinen etätyö on myös mahdollista. Tekeepä yksi kehittäjämme kokonaan etätöitä Inarista käsin.

Projektiemme vaatimukset osaamisen ja teknologioiden suhteen vaihtelevat, ja ohjelmoijillamme onkin kokemusta junior-tasosta aina useisiin vuosikymmeniin. Buutilla toiveitasi kuunnellaan, ja voit vaikuttaa, minkälaisiin asiakasprojekteihin menet. Myyjä-ässämme ovat erikoistuneet löytämään juuri sinulle sopivan projektin laajasta kontaktiverkostostaan.

Junior-devaajille suunnatut työpaikat löydät osoitteesta https://codematch.buutti.com/tyopaikat/, ja kokeneempien kehittäjien työpaikat osoitteesta https://buutticonsulting.com/tyopaikat/

Paikka SB11

Paina kuvaa suurentaaksesi