CGI

Omalle urapolullesi

Vuonna 1976 perustettu CGI on maailman ja Suomen suurimpia IT- ja liiketoimintakonsultoinnin palveluyhtiöitä. CGI:ltä löydät asumisen digitaalisia palveluita, pankkialan tietoturvaa, terveydenhuollon tietojärjestelmiä – ja tuhansia muita yksilöllisiä ja merkityksellisiä urapolkuja. Me ymmärrämme, että merkityksellisyys tarkoittaa jokaiselle eri asioita, oli se sitten yhteiskunnallisesti vaikuttavia asiakasprojekteja, joustavuutta tai vaikkapa työyhteisön tukea.

88 000 memberiä globaalisti, lähes 4000 memberiä Suomessa

Kutsumme henkilöstöämme tuttavallisesti membereiksi, sillä suuri osa työntekijöistämme on myös omistajia. Suomessa meillä on kokonaisuudessaan 16 eri toimipaikkaa.

CGI:n Future Talent -traineehaku avautuu pian!

Future Talent on CGI:n jokavuotinen haku IT-alasta kiinnostuneille tulevaisuuden talenteille ja haku avautuu seuraavan kerran jälleen joulukuun puolessa välissä. Future Talent tarjoaa monelle IT-alalle suuntaavalle opiskelijalle sekä vastavalmistuneelle mahdollisuuden päästä sisälle uusiimpiin teknologioihin sekä digitalisaation saralle. Etsimme uusia tulevaisuuden talentteja laajasti eri tehtäviin ja tiimeihin. Tarjoamme uransa alussa oleville osaajille monipuolisia uramahdollisuuksia muun muassa ohjelmistokehittämisen, kyberturvallisuuden sekä konsultoinnin parista. Hakeaksesi Future Talentiksi, voit olla esimerkiksi opintojesi loppuvaiheessa oleva opiskelija. 

Ylpeänä voimme kertoa, että CGI valikoitui vuoden 2022 Universumin opiskelijatutkimuksessa 9. sijalle IT-opiskelijoiden ihanteellisimpien työnantajien listauksessa. Opiskelijat ja uransa alussa olevat ovat meille tärkeitä ja siksi tämä sijoitus merkitsee meille työnantajana erityisen paljon.

Lisätietoja

Käy tutustumassa meihin lisää osoitteessa www.cgi.fi/ura ja ota @cgi_fi seurantaan!

Paikka SB6

Paina kuvaa suurentaaksesi