CGI Suomi Oy

Vuonna 1976 perustettu CGI on maailman ja Suomen suurimpia IT- ja liiketoimintakonsultoinnin palveluyhtiöitä. Meillä CGI Suomessa työskentelee yli 3 700 IT- ja liiketoimintakonsultoinnin asiantuntijaa 18 paikkakunnalla. Maailmanlaajuisesti meillä on noin 78 000 kollegaa ympäri maailman.

Etsimme jatkuvasti uusia osaajia täydentämään tiimejämme! Tarjoamme monipuolisia kehittymismahdollisuuksia niin uraansa aloitteleville kuin kokeneillekin teknologia-ammattilaisille. Meillä viihdytään pitkään, koska kokoisessamme talossa on tarjolla aina uusia uramahdollisuuksia ja niihin siirtyminen on tehty helpoksi.

Tarjoamme sinulle paitsi työn, jossa voit kehittyä haluamaasi suuntaan, myös mahdollisuuden omistaa yhtiön osakkeita. Koska yli 80 prosenttia henkilöstöstämme on myös omistajia, kutsumme henkilöstöämme membereiksi. Membereinä pääsemme nauttimaan CGI:n taloudellisesta menestyksestä ja rakentamaan toiveidemme mukaista yhtiötä.

Haku palkalliseen Future Talent -traineeohjelmaamme käynnistyy joulukuussa. Palkkaamme ohjelman kautta yli 100 ammattilaisen alkua vuosittain. Seuraa Future Talent –ohjelman käynnistymistä ja muita avoimia paikkojamme urasivuillamme osoitteessa cgi.fi/ura!

Paikka SB7

Paina kuvaa suurentaaksesi