Cinia Oy

Cinia turvaa tulevaisuuden tarjoamalla asiakkailleen kyberturvaa, toimivia ohjelmistoja ja luotettavia yhteyksiä. Tarjoamme mielenrauhaa huolehtimalla kaikkein tärkeimpien järjestelmien toimivuudesta. Yhdessä asiakkaidemme kanssa luomme ratkaisuja, joita markkinoilta ei löydy valmiina. Kaikella mitä teemme, on konkreettista yhteiskunnallista merkitystä. 

Meitä cinialaisia on ympäri Suomen jo yli 400 henkeä, joista vajaat pari sataa työskentelee ohjelmistokehityksen parissa Tampereella, Jyväskylässä ja Helsingissä. Asiakkaitamme ovat terveydenhuollon, liikenteen ja logistiikan sekä teollisuuden alan toimijat. Projektimme liittyvät usein yhteiskuntamme ja infrastruktuurimme kriittisimpiin toimintoihin. Vastaamme esimerkiksi Hätäkeskuslaitoksen ERICA-tietojärjestelmän kehitystyöstä ja ylläpidosta.  

Oletko opintojasi viimeistelevä ohjelmistokehityksen tulevaisuuden tekijä, jonka työura on juuri alkamassa? Cinia Boost Academy on räätälöity sinua varten! 

Cinia Boost Academyn eli CBA:n tavoitteena on tarjota uraansa aloitteleville tulevaisuuden tekijöille aitoja kokemuksia asiakastyön ja laadukkaan koodin tekemisen parissa. Pääset suorittamaan meillä palkallisen harjoittelun, jonka toivomme johtavan pysyvään työpaikkaan.  

Kesän 2022 CBA-osallistujat työllistyivät kaikki Cinialle kesän jälkeen! 

CBA alkaa harjoitusprojektilla, jonka avulla tutustut kehitysympäristöön, työkaluihin ja Cinian tapoihin toimia asiakasprojekteissa. Lisäksi pääset mukaan CBA:n omiin täsmäkoulutuksiin, joissa opit parhaita käytäntöjä eri teknologioista ja kurkistat projektien kulisseihin.  

Saat oman mentorin sekä oman projektitiimisi tuen asiantuntijaksi kasvamiseen. Haluamme tukea sinua urapolkusi ensivaiheissa ja kannustaa sinua kehittymään ohjelmistoalan rautaiseksi ammattilaiseksi. Meillä pääset hyödyntämään omia vahvuuksiasi sekä puskemaan osaamisesi rajoja kiinnostuksesi mukaan!  

Emme odota sinun olevan valmis kävellessäsi akatemian porteista sisään, mutta arvostamme monipuolista teknistä taustaa erityisesti avoimen lähdekoodin teknologioista. Toivomme myös, että olet valmis mahdollisesti jatkamaan työskentelyä Cinialla kesän jälkeen. 

Ciniaan pääset tutustumaan tarkemmin osoitteessa cinia.fi 

Katso myös cinia.fi/boost-academy 

Paikka TA7

Paina kuvaa suurentaaksesi