Combitech Oy

Combitech on Suomessa erikoistunut puolustusalan kehittyneisiin teknisiin ratkaisuihin ja palveluihin, sekä sovelluskehitykseen. Meitä on noin 100 työntekijää neljässä eri toimipisteessä Tampereella, Espoossa, Jyväskylässä ja Säkylässä.

Combitech on pohjoismainen tekniseen konsultointiin erikoitunut yritys, joka kuuluu itsenäisenä osana Saab-konserniin. Meillä on yli 2100 työntekijää Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa. Yhdistämme teknisen asiantuntijuutemme syvään toimialaosaamiseen, kokonaisvaltaiseen näkemykseen sekä puolustuksen ja turvallisuuden erikoisosaamiseen.

Rakennamme yhteistyössä asiakkaidemme kanssa korkealaatuisia tietojärjestelmiä muun muassa elektroniseen sodankäyntiin ja tilannetietoisuuden varmistamiseen niin maalla, merellä kuin ilmassa. Lisäksi varmistamme näiden luotettavat integraatiot muihin järjestelmiin sekä kansallisesti että kansainvälisesti. Tavoitteenamme on tuottaa asiakkaillemme heidän odotuksensa ylittäviä ratkaisuja, jotka ovat paitsi laadukkaita ja helppokäyttöisiä, myös kustannustehokkaita ja helposti ylläpidettäviä koko pitkän elinkaarensa ajan.

Combitech on ollut vuosikymmenten ajan mukana kehittämässä suomalaista turvallisuus- ja puolustusteollisuutta. Työmme on mielenkiintoisten haasteiden ratkomista näköalapaikalla ja siinä korostuu pitkäaikaisista asiakassuhteista kertynyt osaaminen ja pitkäjänteinen tuotekehitys.

Lisätietoa meistä ja avoimista työpaikoistamme löytyy osoitteesta https://www.combitech.fi/urapolku/.

Paikka SC13

Paina kuvaa suurentaaksesi