Eatech

“Hauskinta meillä on itse työ” totesi eräs kehittäjistämme. Olemme yli 120 osaajan ohjelmistoyritys, ja tekemisemme ytimessä on asiakaskohtainen ohjelmistokehitys.

Eatechilaisten joukosta voit löytää mm. ohjelmistokehittäjiä, testaajia, ratkaisuylläpitäjiä, UX-suunnittelijoita, hallinnon työntekijöitä, ohjelmistoarkkitehteja... Tärkeintä meillä ei kuitenkaan ole titteli, vaan hyvä tekemisen fiilis ja yhteisöllisyys. Arvomme ”sitoudun ja välitän” ohjaavat toimintaamme ja kuvailevat hyvin myös tunnelmaa työyhteisössämme. Koodikkaita paikkoja löydät Hervannasta, Tampereen keskustasta sekä Helsingin Vallilasta. Työnteko ei kuitenkaan ole tiukasti paikkasidonnaista, vaan meiltä löytyy erilaisia joustoja ja etätyömahdollisuuksia. Työn vastapainoksi järjestämme myös monenlaisia tapahtumia ja aktiviteetteja, ja eatechilaisten hyvinvoinnista huolehditaan tarjoamalla monipuolisia henkilöstöetuja.

Olemme osa Etteplanin Sulautetut järjestelmät ja IoT -palvelualuetta, jossa on yhteensä noin 700 sulautettujen järjestelmien ja IoT:n eri osa-alueilla työskentelevää asiantuntijaa. Tämä mahdollistaa entistäkin monipuolisempia asiakkuuksia ja mielenkiintoisia projekteja työntekijöillemme ympäri maailmaa.

Koodikkaassa paikassa voit työskennellä osa-aikaisesti tai kokopäiväisesti. Meiltä löytyy myös diplomityöaihe kaikille meillä työskenteleville. Jos sivuiltamme ei löydy juuri sopivaa työtehtävää, yllätä meidät avoimella hakemuksella. Tule juttelemaan ja katsotaan, olisiko meillä tarjota juuri sinulle sopiva tehtävä.

P.S. Uteliaimmat voivat kurkata Eatechin arkeen somekanavien kautta – löydät meidät Instagramista, FacebookistaTwitteristä ja LinkedInistä.

www.koodikaspaikka.fi

Spot TB1

Click to enlarge the picture