Entteri Oy

Entteri on isomman ja tunnetumman Planmeca-pumpun itsenäinen osa, ylpeytenämme on suunterveydenhuollon potilastiedon järjestelmä, AssisDent. Olemme yksityisen puolen markkinajohtaja, joten käydessäsi yksityisellä hammaslääkäriasemalla, hyvin todennäköisesti kaikki aina ajanvarauksesta lähtien, terveystietojen kirjaamiseen ja laskutukseen tehdään meidän järjestelmällämme, käytännössä siis koko hammaslääkärikäynnin hoitaminen. Tiedämme tekevämme arvokasta ja tarkkuutta vaativaa työtä ja meillä työntekoon suhtaudutaan huolellisella otteella ja asiaan kuuluvalla vakavuudella. Teemme kuitenkin työtä pilke silmäkulmassa ja upeasta porukastamme löytyy aina ideanikkareita keksimään, mitä uutta kivaa voisimme yhdessä tehdä työaikana työn vastapainona tai työpäivän päätteeksi. Vähintään huvitoimikuntamme pitää huolen tästä osaltaan. Meillä löytyy huippuväen lisäksi Hervannan toimistolta kaikkea kivaa, joka mahdollistaa vastapainoilun: on pingispöytää, lepohuonetta riippumatolla, konsolipelejä, lautapelejä ja hierojakin ottaa toisinaan vastaan lepohuoneessa.

Meidän noin 50 työntekijästä iso osa on jo pitkän linjan entteriläisiä. Kertokoon sekin siitä, että täällä viihdytään ja myös urakehitys on mahdollistunut työntekijöitä motivoiden. Moni on aloittanut työuransa meillä esim. harkka- tai kesätyön kautta tai jokunen projektityökurssilta ja tälläkin hetkellä meillä on osa-aikaisesti työskenteleviä opiskelijoita. Meiltä löytyy ilahduttavasti myös kliinisestä työstä asiakaspalveluun tai tuotekehitykseen siirtyneitä ammattilaisia. Moninaisuus tekee porukasta yhä timanttisemman.

Esimerkiksi näitä teknologioita ja työtehtäviä voit päästä meillä pyörittelemään: C#, .NET, WPF, REST, SQL, React, UX, Microsoft Azure sekä automaatiotestausta.

Tule juttelemaan meidän tyyppien kanssa ständille ja kysele hieman lisää, mitä kaikkea muuta kivaa Entteri pitää sisällään. Jos kiinnostuit, kannattaa CV tai yhteystietosi käydä jättämässä. Jos osaamisessasi on vielä kehitettävää, hyvällä asenteella pääsee pitkälle.

Lue lisää osoitteesta entteri.fi ja lähetä vapaamuotoinen yhteydenottosi tai hakemuksesi osoitteeseen tomi.urama@entteri.fi. Kiitos ja nähdään!

Paikka TC6

Paina kuvaa suurentaaksesi