Etteplan Finland Oy

Etteplan on yli 4 000 asiantuntijan kehittyvä globaali insinööritalo, joka haluaa muuttaa maailmaa suunnittelulla. Uskomme, että tulevaisuuden tekniset haasteet edellyttävät erilaista, jäsennellympää ja fokusoituneempaa otetta. Meillä on syvällistä näkemystä eri aloilta, ja sovellamme uudenlaista ajattelua kolmella palvelualueella: suunnittelu, tekninen dokumentointi sekä ohjelmisto- ja sulautetut järjestelmät. Henkilöstömme asiantuntemus ja palvelutuotteemme kattavat asiakkaiden tuotteiden koko elinkaaren.

Meillä on yli 85 toimipistettä Suomessa, Ruotsissa, Alankomaissa, Saksassa, Puolassa, Tanskassa ja Kiinassa, joten toimintamme on aidosti globaalia. Virtuaaliset asiantuntijatiimimme tarjoavat monia mahdollisuuksia niille, jotka suhtautuvat intohimoisesti uuden oppimiseen ja tiedonjakamiseen.

Etteplanilta löytyy paljon mahdollisuuksia opiskelijoille, vastavalmistuneille sekä kokeneemmille asiantuntijoille.

Olemme jatkuvassa kasvussa oleva yritys ja etsimme jatkuvasti uusia osaajia liittymään joukkoomme! Vilkaise avoimia työpaikkojamme niin huomaat, että osaamisalueiden kirjo on laaja: haussa on monenlaisia ammattilaisia ohjelmistokehittäjistä elektroniikkasuunnittelijoihin ja tiiminvetäjistä turvallisuusasiantuntijoihin.  

https://www.etteplan.com/fi/ura/avoimet-tyopaikat

Arvostamme soveltuvaa koulutustaustaa, intoa oppia uutta, halua kehittyä sekä intohimoa olla mukana tekemässä parempaa maailmaa teknologiaratkaisuiden, innovaatioiden ja digitalisaation keinoin.

Top 10 syytä tulla Etteplanille töihin: https://www.etteplan.com/fi/ura/miksi-tyoskennella-etteplanilla/top-10-syyta-tulla-etteplanille-toihin

Kaikki avoimet paikkamme: https://www.etteplan.com/fi/ura/avoimet-tyopaikat

Paikka SB7

Paina kuvaa suurentaaksesi