Etteplan MORE

ETTEPLAN MORE – ERINOMAISIA OHJELMISTOJA UNIIKILLA OSAAMISELLA! 

 

Etteplan MORElla tehdään huolella suunniteltuja ohjelmistoja ja digitaalisia palveluja, jotka tehostavat liiketoimintaa ja avaavat uusia mahdollisuuksia. Tarjoamme asiakkaillemme tiedolla johtamisen palveluita, liiketoimintakriittisiä järjestelmiä, käyttäjälähtöisiä sovelluksia ja palveluita sekä erilaisten ratkaisujen ja sovellusten ylläpitoa. Palveluvalikoimamme kattaa oikeastaan kaiken, mitä ohjelmistohankkeessa voi tarvita, ja huolehdimme tekemistämme palveluista niiden koko elinkaaren ajan. Asiakkaillemme olemme luottokumppani aina, kun idean ja maailman väliin tarvitaan softaa.  

 

Etteplan MORElla työskentelee noin 200 ohjelmistoalan erityisosaajaa: ohjelmistokehittäjiä ja -arkkitehtejä, UI- ja UX-suunnittelijoita, dataosaajia, testausasiantuntijoita ja projektipäälliköitä. 

Tampereella toimistomme sijaitsevat Hermiassa ja Tulli Business Parkissa keskustassa. Lisäksi toimistoja on Jyväskylässä, Kuopiossa ja Helsingissä. Työntekijöillemme olemme rento, joustava ja kannustava työnantaja, joka tarjoaa kiinnostavia uramahdollisuuksia.  

 

Ohjelmistokehittäjäksi koodikkaaseen paikkaan 

 

Etsimme mainioon joukkoomme jatkuvasti uusia ohjelmisto- ja mobiilikehittäjiä, mutta aika ajoin meiltä löytyy uramahdollisuuksia myös muille asiantuntijoille. Koska meillä työskennellään asiakkaillemme räätälöityjen ratkaisujen parissa, edellytämme meille palkattavilta ainakin hieman kokemusta ammattimaisesta ja projektimuotoisesta ohjelmistotuotannosta. Lisäksi arvostamme oma-aloitteisuutta, sitoutuneisuutta, vastuuntuntoisuutta sekä intoa ja kykyä oppia uusia asioita tarvittaessa nopeastikin.  

 

Meillä saat mahdollisuuden kasvaa timanttiseksi ohjelmistoalan ammattilaiseksi, sillä pääset tekemään hommia mainiossa porukassa, toimivilla työkaluilla ja tarkoituksenmukaisilla menetelmillä. Pääset myös tyydyttämään uuden oppimisen nälkäsi, sillä panostamme työntekijöidemme ammatillisen osaamisen kehittämiseen.  

 

Työntekijöidemme hyvinvoinnista huolehdimme tukemalla töissä viihtymistä ja jaksamista sekä kattavalla ja monipuolisella etutarjottimella. Työpaikkamme on rento ja joustava, koodikas paikka, johon on kiva tulla joka aamu! 

 

Lisätietoja 

rekry@etteplanmore.com 

koodikaspaikka.fi

#koodikaspaikka  #EtteplanMORE 

Paikka TB3

Paina kuvaa suurentaaksesi