Fastems Oy Ab

Fastems toimittaa älykkäitä tehdasautomaatioratkaisuja työstökoneisiin ja niihin liittyviin prosesseihin. Olemme perheyritys, jolla on 40 vuoden automaatiokokemus, yli 4000 asennusta ja päämarkkinat Euroopassa, Pohjois-Amerikassa ja Aasiassa. Missiomme on auttaa metallialan valmistajia parantamaan tuottavuuttaan ja kannattavuuttaan.

Pääsovellusalueemme ovat paletti- ja robottiautomaatio – aina varustettuna alan johtavalla tuotannon suunnittelu- ja toteutusohjelmistollamme MMS:llä. Meillä on myös ratkaisuja erillisten työstökoneiden tuotannon ja resurssien suunnittelun automatisointiin. Tuemme järjestelmiämme monipuolisilla palveluillamme.

Meitä on jo lähes 450 ja haluamme pitää toimintatapamme ketterinä. Uskomme ainutlaatuiseen yrityskulttuuriimme, joka toimii avaimena jatkuvaan uudistumiseen. Fastemsilla pääset työskentelemään alan parhaiden tekijöiden kanssa, joten joka päivä on mahdollisuus oppia jotain uutta. Meidän kanssamme sinusta kasvaa tulevaisuuden ammattilainen.

Etsimme nyt useita Software Traineita Fastemsille. Traineena monipuoliset tehtäväsi keskittyvät esimerkiksi seuraaviin alueisiin: Backend/Frontend-kehitys, laitehallinta ja rajapinnat, robotiikka, ICT ja konfigurointi, laadunvarmistus tai toimituskoordinointi. Lue lisää tehtävistä urasivustoltamme https://www.fastems.com/careers/

Paikka TA2

Paina kuvaa suurentaaksesi