Futurice

Futurice on digitaaliseen liiketoimintaan erikoistunut konsultointiyritys, joka auttaa organisaatioita muuttamaan perinteisiä toimintamallejaan ja olemaan innovatiivisia nopeasti muuttuvassa maailmassa.

Yhdistämme korkealuokkaisen ja usein monimutkaisenkin ohjelmistokehityksen sekä kauniin, käyttäjälähtöisen designin  ̶  liiketoimintaa unohtamatta.
Autamme asiakkaitamme kehittämään yrityskulttuuriaan sekä luomaan digitaalisia tuotteita ja palveluita, jotka varmistavat liiketoiminnan kehittymisen myös tulevaisuudessa.

Yritys on perustettu vuonna 2000 ja olemme sen jälkeen auttaneet lukuisia yrityksiä tuhansissa projekteissa sekä lähes kaikilla toimialoilla olemaan käyttäjälähtöisiä ja luomaan kilpailuetua keskittymällä oikeisiin ongelmiin. Yrityksemme arvot ovat Luottamus, Läpinäkyvyys, Jatkuva parantaminen ja Välittäminen.

Futurice työllistää yli 500 henkeä seitsemässä toimistossaan Helsingissä, Tampereella, Berliinissä, Münchenissä, Lontoossa, Tukholmassa ja Oslossa.
Lisää kansainvälistä tunnelmaa luovat myös työntekijöidemme lähes 40 eri kansalaisuutta.

Tampereen toimistollamme työskentelee n. 70 henkeä ohjelmistokehityksen, designin ja bisneskonsultoinnin eri osa-alueilla.
Toimistomme sijaitsee aivan kaupungin ytimessä, Tampellan kyltin alla.

Lisätietoa: https://tammerforce.com/

Spot TB5

Click to enlarge the picture