Gofore Oyj

Gofore Oyj on vuonna 2001 perustettu, kansainvälistä kasvua tavoitteleva digitalisaation asiantuntija. Meitä on Suomessa, Saksassa, Isossa-Britanniassa, Espanjassa ja Virossa yhteensä yli 650 alan johtavaa asiantuntijaa, jotka ovat yrityksemme sydän, aivot ja kädet. Kaikella tekemisellämme on positiivinen vaikutus – oli kyse sitten johdon konsultoinnista, muotoilusta tai koodauksesta. Meillä tehdään töitä ihmisistä, yhteisöistä ja organisaatioista välittäen. Toimintaamme ohjaavat vahvat arvomme: olemme jokaiselle hyvä työpaikka, ja elämme asiakkaidemme onnistumisista. 

Oletko sinäkin kiinnostunut uusista teknologioista etkä ujostele upottaa käsiäsi lähdekoodiin? Meillä pääset työskentelemään esimerkiksi modernin webbikehityksen tai DevOpsin ja pilvipalveluiden parissa. Vai oletko kiinnostunut käyttäjästä? Muotoilu on osa kaikkea tekemistämme tutkimuksesta aina visuaaliseen ilmeeseen. IT-arkkitehtuurin ja organisaatiokehityksen osaajille puolestaan tarjoamme mahdollisuuksia kehittyä konsultteina osana kokenutta tiimiä.

Haemme rohkeita ja kehittymishaluisia tekijöitä kasvavaan joukkoomme. Tarjoamme luottavan työyhteisön, joustavat työskentelymahdollisuudet ja monipuoliset työsuhde-edut. Meille on tärkeää, että työpaikan henki on hyvä ja kannustava ja että kaikkien on aamulla mukava tulla töihin.

Meillä on mahdollista työskennellä osa-aikaisesti tai tehdä diplomityö työn ohessa. Tavataan ja jutellaan lisää ständillämme! Kurkkaa myös meidän avoimet paikat nettisivuiltamme!

Paikka TC1

Paina kuvaa suurentaaksesi