Huld Oy

Huld on eurooppalainen teknologisen suunnittelun asiantuntijatalo

Arvomme ovat inhimillisyys ja rohkeus (humane and bold). Ne perustuvat työntekijöidemme eli jokaisen huldilaisen arvoihin, ja Huldin kaiken toiminnan ydin onkin työntekijöidemme erilaisissa taidoissa, taustoissa ja kokemuksessa.

Liikumme sulavasti fyysisen ja digitaalisen maailman välillä, ja yhdistelemme niitä luovalla tavalla. Keräämme joka päivä ymmärrystä teknologioista, joita asiakkaamme eivät vielä ole kokeneet ja sovellamme oppimaamme alalta toiselle.

Me Huldilla Olemme näkemyksellisiä ja kunnianhimoisia ammattilaisia. Emme pelkää haastaa ideoitasi, jotta saat varmasti juuri sinun tarpeisiisi parhaiten sopivan ratkaisun. Emme myöskään tähtää vain nykytilaasi soveltuvan ratkaisun etsintään, vaan otamme huomioon myös tulevaisuuden toiveesi ja niissä mahdollisesti esiintyvät haasteet.

Suhtaudumme työhömme innolla, ja kunnioitamme toinen toistamme. Luotamme toisiimme, ja asiakkaamme luottavat meihin. Asiakkaidemme sanoin: Huldin ammattilaiset ovat palvelualttiita, inhimillisiä, joustavia, avoimia ja luotettavia.

Työyhteisömme, House of Great Minds, muodostuu itsenäisesti ajattelevista, kehityshaluisista, empaattisista ja rohkeista ihmisistä. Meitä on yhteensä n 450, eri ikäisiä, näköisiä, kokoisia ja kielisiä erilaisilla koulutus- ja osaamistaustoilla. Meitä yhdistää halu onnistua ja luoda ratkaisuja, jotka vievät meidät yhdessä asiakkaidemme kanssa huomiseen ja sen yli.

Ovemme ovat aina avoinna visionääreille, kunnianhimoisille ammattilaisille, jotka työskentelevät intohimoisesti ja välittävät ympärillämme olevista maailmasta. Voit olla jo kannuksesi ansainnut asiantuntija tai hiomaton timantti urasi alussa, tai vaikka vielä opintojesi lopussa, kunhan olet utelias ja innokas oppimaan uutta! Meillä voi olla sinulle uusi mahdollisuus! Tarjoamme myös harjoittelu- ja lopputyöpaikkoja.

Kysäise rohkeasti ja vilkaise rekrysivumme https://huld.io/fi/huldille/ 

 

Paikka SC18

Paina kuvaa suurentaaksesi