Innogiant Oy

Innogiant on 10-vuotias ihmisläheinen ohjelmistotalo Tampereelta. Luomme yhdessä asiakkaidemme kanssa ideoista digitaalisia palveluja avaimet käteen -periaatteella. Olemme olleet monessa mukana: mobiilipankista terveydenhuoltoalan ja raskaan teollisuuden sovelluksiin sekä kymmenien miljoonien käyttäjien mobiilisovelluksista kovan luokan AR- ja VR-teknologiatoteutuksiin. Muutama pelikin on tullut tehtyä.

Me uskomme, että ohjelmistokehityksen tärkein elementti on ihminen. Siksi teemme asiat kunnolla – arvostaaksemme loppukäyttäjiä, työntekijöitämme ja kumppaneitamme. Vaalimme kulttuurissamme myös avoimuutta, vapautta toteuttaa itseään ja vastuuta omista tekemisistä.

Perheenomainen ja kasvava, kaksikymmenpäinen joukkomme etsii modernien web- ja mobiiliteknologioiden osaajia. Voit olla aloitteleva alan harrastaja tai konkarikoodari, sillä meidän mielestämme asenne ratkaisee – tärkeintä on halu kehittyä ja oikeiden asioiden tekeminen oikein. Työt meillä tehdään tiimeissä, ja monissa liemissä keitetyt devaajamme ovat valmiina opastamaan haasteiden edessä. Meillä saat halutessasi vaikuttaa työkalujesi ja oman toimenkuvasi lisäksi koko yrityksemme toimintatapoihin ja tulevaisuuteen.

Työssä viihtyminen on tärkeää, ja haluamme että joka päivä on mukava tulla töihin. Joustavien työskentelytapojemme ja monipuolisten etujemme lisäksi opiskelijat saavat käyttää työaikaansa lopputyönsä kirjoittamiseen. Emme laita työntekijöitämme asiakkaille istumaan, vaan hommat hoidetaan pääsääntöisesti omalta toimistolta. Työpäivän lomassa rentoudumme muun muassa pelailemalla erilaisia pelejä, soittelemalla kitaraa tai vaikkapa leipomalla! Vietämme aikaa yhdessä säännöllisesti myös työajan ulkopuolella.

Katso lisää sivuiltamme tai tule ständille juttelemaan!

www.innogiant.com

Instagram: https://www.instagram.com/innogiantoy/
Facebook: https://www.facebook.com/Innogiant
LinkedIn: www.linkedin.com/company/innogiant/

Paikka SB11

Paina kuvaa suurentaaksesi