Insta Group

”Installa parasta on ehdottomasti työn joustavuus ja vapaus.” 

 

”Pidän siitä, että pääsen opettelemaan uusia teknologioita; tämä on testiautomaatio- ja DevOps-ammattilaiselle suorastaan täydellinen paikka kehittyä.” 

 

Olisitko sinä yksi instalaisista? 

 

Meillä pääset kehittymään ammattilaiseksi ja urapolkusi voi viedä senioriasiantuntijaksi tai johtoon asti mm. ohjelmoinnin, kyberturvan, testiautomaation ja data-analytiikan alueilla. Meille on tärkeää, että sinä voit yhdistää opiskelun, työn sekä vapaa-ajan ja valmistut ajallasi. 

 

Puolustus 

Puolustuksen parissa pääset haastamaan itseäsi isojenkin softakokonaisuuksien kanssa. Softakokonaisuudet ovat erilaisia ja vaihtelevia. Saat tehdä työsi aidosti huolella laadusta tinkimättä. 

 

Kyber 

Oletko kiinnostunut SecDevOpsista ja kyberturvallisuudessa? Meiltä löytyy omien kyberturvatuotteiden softakehitystä, kyberturvallisuuden konsultointia sekä valkohattuhakkerointia.

 

Älykäs teollisuus 

Haikailetko pilveen tai ekologisemmasta teollisuudesta? Älykkään teollisuuden projekteissa toimimme pilvinatiivisti useimmiten Azuren parissa web- ja embedded-projekteissa. Teemme töitä asiakasrajapinnassa englanniksi kansainvälisten yritysten kanssa. 

 

Lue lisää softasta: 

-insta.fi/ura/softa 

-Insta: @instagroupoy 

-LinkedIn: @Insta 

 

Millaisia tehtäviä meillä voisi olla juuri sinulle? Ennen hakupapereiden täyttämistä voit olla yhteydessä rekrytointimme Cristinaan: cristina.leppanen@insta.fi niin jutellaan lisää! 

 

Insta on luotettu, vahvojen arvojen suomalainen perheyritys ja kumppani älykkään teollisuuden, puolustuksen, ja kyberturvallisuuden asiakkailleen. Yhdistämällä huippuosaamisen ja älykkään teknologian kehitämme asiakkaidemme suorituskykyä ja tuloksellisuutta yhä nopeammin muuttuvassa digitalisoituvassa maailmassa. Ihmiset, osaaminen ja vastuullisuus ovat toimintakulttuurimme perusta. Instalaisia on yli tuhat. Meihin on lupa luottaa.  

Paikka TC1

Paina kuvaa suurentaaksesi