Insta Group Oy

Oletko tuleva turvallisten järjestelmien supersankari? Onko työskentely turvallisen yhteiskunnan ja paremman tulevaisuuden puolesta sinun juttusi? Olemme kiinnostuneita kuulemaan sinusta ja unelmistasi!

Insta Group on suomalainen perheyritys, joka täyttää ensi vuonna jo 60 vuotta. Olemme luotettu teknologiakumppani tulevaisuuteen katsoville yrityksille ja julkisyhteisöille. Me uskomme siihen, että ihmiset ja älykäs teknologia yhdessä ovat avainasemassa turvallisen sekä kilpailukyisen digitaalisen yhteiskunnan rakentamisessa!

Konserniin kuuluu viisi toimialayhtiötä:

  • Kriittisten tietojärjestelmien ja kyberturvallisuuden erikoisosaaja Insta DefSec Oy

  • Data-analytiikan, liikkuvien laitteiden ja koneiden turvallisen digitalisaation asiantuntija Intopalo Digital Oy

  • Hätä- ja hälytyskeskusratkaisujen ja kansallisen turvallisuuden erityisosaaja Insta Response Oy

  • Avioniikan, miehittämättömän ilmailun ja korkeateknologian asiantuntija Insta ILS Oy

  • Sähköautomaation ratkaisutoimittaja ja elinkaarikumppani Insta Automation Oy

Kaikkiaan meitä on jo yli 1000 huippuammattilaista ympäri Suomea ja myös Münchenissä Saksassa. Tampereella toimistomme ovat Sarankulmassa ja Finlaysonilla, Espoossa Keilaniemessä.

Työssä uuden oppiminen on meille tärkeä innokkuuden ylläpitämisen lähde. Uudet sankarikokelaat astuvat kampukselle keväisin harjoittelijoina ja moni heistä jatkaa työskentelyä myös syksyllä joustavasti opintojen ohessa. Lisäksi tuemme vuosittain useita lähempänä valmistumisvaihetta olevia opiskelijoita opinnäytetöiden kirjoittamisessa.

Meillä on tarjolla paljon erilaisia tehtäviä, joissa pääset oikean työn pariin kokeneempien instalaisten tukemana. Etsimme uteliaita, rohkeita, aktiivisia ja työhön tarttuvia tiimipelaaja erilaisiin ohjelmistoalan työtehtäviin. Harjoittelijahakumme käynnistyy marraskuun puolivälissä.

Lue lisää ja hae https://www.insta.fi/ura. Tervetuloa juttelemaan menestymisen mahdollisuuksista kanssamme standille TA7! 

You’re welcome to come and chat with us about opportunities in secure digitalization and software also in English, the working language of Intopalo Digital! If you’re interested in building a safer and better future with technology, find us at the stand TA7!

Seuraa meitä somessa https://www.facebook.com/InstaGroupOy/ ja https://www.linkedin.com/company/insta-group-oy/.

Paikka TA7

Paina kuvaa suurentaaksesi