Insta Group Oy

”Installa parasta on ehdottomasti työn joustavuus ja vapaus.”  

”Pidän siitä, että pääsen opettelemaan uusia teknologioita; tämä on testiautomaatio- ja DevOps-ammattilaiselle suorastaan täydellinen paikka kehittyä.” 

Olisitko sinä yksi instalaisista? 

 

Meillä pääset kehittymään ammattilaiseksi ja urapolkusi voi viedä senioriasiantuntijaksi tai johtoon asti mm. ohjelmoinnin, kyberturvan, testiautomaation ja data-analytiikan alueilla. Opinnäytetöitä meillä on tehty vuosien saatossa lähes 200, sillä meille on tärkeää, että sinä voit yhdistää opiskelun ja työn, ja valmistut ajallasi. Työnteon, opintojen ja vapaa-ajan yhdistäminen on lähtökohta! 

Puolustus 

Puolustuksen parissa pääset haastamaan itseäsi isojenkin softakokonaisuuksien kanssa. Softakokonaisuudet ovat erilaisia ja vaihtelevia. Saat tehdä työsi aidosti huolella laadusta tinkimättä.  

Kyber 

Oletko kiinnostunut SecDevOpsista ja kyberturvallisuudessa? Meillä pääset kehittymään meidän omien kyberturvatuotteiden softakehityksessä juuri näillä alueilla. Teet töitä sisäisissä projekteissa ympärilläsi tiivis ja rento tiimi. 

Älykäs teollisuus 

Haikailetko pilveen tai ekologisemmasta teollisuudesta? Älykkään teollisuuden projekteissa toimimme pilvinatiivisti useimmiten Azuren parissa web- ja embedded-projekteissa. Teemme töitä asiakasrajapinnassa englanniksi kansainvälisten yritysten kanssa.  

 

Lue lisää softasta:  

-insta.fi/ura/softa 

-Insta: @instagroupoy  

-LinkedIn: @Insta 

 

Millaisia tehtäviä meillä voisi olla juuri sinulle? Ennen hakupapereiden täyttämistä voit olla yhteydessä rekrytointimme Emmaan, emma.kurki@insta.fi, niin jutellaan lisää! 
 

Insta on luotettu, vahvojen arvojen suomalainen perheyritys ja kumppani älykkään teollisuuden, puolustuksen, ja kyberturvallisuuden asiakkailleen. Yhdistämällä huippuosaamisen ja älykkään teknologian kehitämme asiakkaidemme suorituskykyä ja tuloksellisuutta yhä nopeammin muuttuvassa digitalisoituvassa maailmassa. Ihmiset, osaaminen ja vastuullisuus ovat toimintakulttuurimme perusta. Meihin on lupa luottaa. 

Paikka TA7

Paina kuvaa suurentaaksesi