Kempower Oyj

Kempower

Kempower suunnittelee ja valmistaa DC-pikalatausratkaisuja sähköajoneuvoille ja sähkökäyttöisille koneille. Olemme omistautuneita sähköajoneuvojen harrastajia, joilla on syvä ymmärrys latausmarkkinasta ja käytännönläheinen asenne tekemiseen. Tuotekehityksen ja tuotannon juuret ovat Suomessa, ja suurin osa materiaaleistamme ja komponenteistamme hankitaan paikallisesti. Palvelemme kaikkia sähköajoneuvoja henkilöautoista ja hyötyajoneuvoista kaivoskoneisiin, veneisiin ja moottoriurheiluun. Kemppi Groupin 70 vuoden kokemus DC-virtalähteiden kehittämisestä asettaa korkeat laatuvaatimukset tuotesuunnittelullemme ja käyttäjäkokemuksen kehittämiselle. Kempower on listattu Nasdaq First North Growth Market Finland -markkinapaikalla.

 

Osaksi Kempowerin mahtavaa työyhteisöä?

Me Kempowerilla uskomme positiiviseen yhdessä tekemiseen ja työllistämme jo yli 250 työntekijää eri toimipisteissämme.

Kempower tarjoaa sinulle mahdollisuuden työskennellä kansainvälisessä kasvuyrityksessä, joka on sähköajoneuvojen pikalatausmarkkinoiden huipulla. Meillä pääset vaikuttamaan sähköisen liikenteen tulevaisuuteen ja mahdollistamaan kestävämpää liikkumista.

Tarjoamme erilaisia mahdollisuuksia tutustua työelämään mm. TET- ja kesätyöpaikkojen ja harjoittelujaksojen kautta. Etsimme jatkuvasti tulevaisuuden ammattilaisia erilaisiin asiantuntijatehtäviin eri osastoillemme eri lokaatioihin. Tällä hetkellä etsimme osaajia erityisesti mm. RDI-osastollemme eli tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotiimeihin. Keskustelemme mielellämme myös opinnäytetyömahdollisuuksista.  

Työntekijässä arvostamme innokkuutta uuden oppimiseen, halua kehittää ja kehittyä, kiinnostusta alaamme kohtaan, ongelmanratkaisukykyä, joustavuutta ja hyviä vuorovaikutustaitoja.

Seuraava kesätyöhakumme starttaa tammikuussa 2023, joten seuraathan kanaviamme!

Avoimet työpaikkamme löydät täältä: Kempower careers

 

Tule tapaamaan meitä IT-Hekumassa ja jutellaan lisää!

Löydät meidät messuständiltä SC17-SC18!

Löydät meidät myös somesta: LinkedIn, Facebook, Twitter, Instagram

 

Paikka SC17-SC18

Paina kuvaa suurentaaksesi