Leanware Oy

Meidän Leanware

Visiomme on tehdä Suomalaisista yrityksistä maailman kilpailukykyisimpiä. Meillä on maailmanluokan asiakkaat, joiden kanssa toteutamme laajoja ja monipuolisia järjestelmäprojekteja. Ydinosaamistamme on teollisuuden tuotanto- ja varastoprosessien, sekä sisälogistiikan prosessien tehostaminen ja ohjaaminen. Tärkeimpänä työkaluna omat ohjelmistotuotteemme.

Meiltä löytyy alan johtavaa prosessi-, ohjelmisto- ja projektiosaamista.  Toimipaikkamme sijaitsee Tampereella, jossa meitä työskentelee noin 100 hlö. Meidän välittävässä yhteisössämme katsotaan tulevaan ja panostetaan vahvasti kehittymiseen ja hyvinvointiin.

Tukea ja esimerkkejä edellämainittuihin väittämiin löytyy meidän sivuilta leanware.fi ja somesta.

Haemme teknisistä haasteista ja ohjelmoinnista innostuvia, opintojen loppuvaiheessa olevia, tai jo valmistuneita, tulevaisuuden Software Specialisteja vakituisiin työsuhteisiin. Olennaista on kehittämis- ja kehittymismyönteinen asenteesi ja kiinnostus tehdä merkityksellistä työtä. Meillä nimittäin näet käytännössä miten hienoissa ja monimutkaisissa laitoksissa meidän järjestelmä - ja oma kädenjälki - on tärkeässä osassa. Järjestelmämme ovat erittäin laajoja ja niiden parissa työskennellessäsi tarvitset laajojen kokonaisuuksien hahmottamiskykyä. Joukkuepeli on tärkeä arvomme ja ohjaa päivittäistä tekemistä, siksi arvostamme myös tiimityötaitojasi. 

Ohjelmoinnista innostunut DI tai tuleva DI, ota haaste vastaan. Arvostamme C# -ohjelmointiosaamista sekä SQL-tietokantaosaamista. Joukostamme löytyy paljon entisiä (ja pari nykyistäkin) Tite-, Tijo- ja Auteklaisia.

P.S. Meillä on mahdollista aloittaa myös osa-aikaisena. Yli 40 dippatyön kokemuksella, myöskään lopputyön aiheen ja ohjauksen löytyminen ei ole ongelma. Tuemme lopputyön tekoa myös taloudellisesti. Tutustu muihinkin loistaviin etuihimme ja hae samantien mukaan joukkueeseen osoitteessa ura.leanware.fi

Paikka TB2

Paina kuvaa suurentaaksesi