Lime Technologies

Lime Technologiesin perusti kolme opiskelijakaverusta Ruotsin Lundissa vuonna 1990. Toimimme asiakkuudenhallinnan (CRM) tietojärjestelmien alalla, ja hoidamme koko tuoteketjun itse ilman välikäsiä - tuotekehityksen, markkinoinnin, myynnin, ratkaisujen toteutukset ja asiakaspalvelun. Ruotsissa olemme jo saavuttaneet alan markkinajohtajuuden, ja ratkaisujamme käyttää reilu 4 500 yritystä ja yhdistystä.

 

Meitä on jo lähes 250 työntekijää Helsingissä, Lundissa, Göteborgissa, Tukholmassa, Kööpenhaminassa ja Oslossa. Vaikka Lime onkin kasvanut, yritämme pitää kiinni pienen ja ihmisläheisen yrityksen ilmapiiristä sekä huolehtia, että koko pohjoismainen porukkamme vetää yhtä köyttä. Siksi työntekijämme matkustavat paljon toimistojemme välillä, emmekä mieti etäisyyksiä kootessamme projekteihimme tiimejä.

 

Jokapäiväisessä työssämme Limellä tutustumme asiakkaidemme liiketoimintaan ja mallinnamme heidän työvirtansa ja prosessinsa relaatiotietokantoihin perustuvaan tietotekniseen järjestelmään. Näin heidän työntekijöillään on kaikki tarvitsemansa tieto saatavilla yhdessä paikassa. Toimimme siellä, missä ihminen ja tietojärjestelmä kohtaavat, ja siksi työntekijöidemme tulee olla kiinnostuneita niin ihmisistä ja heidän työtehtävistään kuin tekniikasta ja työkaluistakin. Jos olet tekninen yksilö, mutta ajatus yksinäisestä koodin puurtamisesta ahdistaa, tule firmaan, jossa kaikki osallistuvat niin omamme kuin asiakkaidemmekin liiketoiminnan kehittämiseen. Ihmisten ilmoilla.

 

Lime on luotettava työnantaja. Rekrytointiprosessimme on pitkä, mutta emme palkkaa ketään, jota emme aio pitää pysyvästi. Emme harjoita harjoittelijakierrätystä tai muuta työsuhteilla puliveivaamista, eikä 30-vuotiseen taipaleeseemme kuulu yksiäkään YT-neuvotteluja. Kaikki uudet työntekijämme Pohjoismaista kokoontuvat kuukaudeksi yhteiseen harjoittelujaksoon Ruotsiin, mutta kuukausipalkka juoksee päivästä yksi.

 

Helsingin toimistossamme on kolme roolia: tekninen projektipäällikkö, sovellusasiantuntija sekä ratkaisumyyjä. Tule esittäytymään IT-hekuman osastopaikallemme, niin kerromme tehtävistä meillä tarkemmin. Voit myös tutustua meihin etukäteen osoitteessa https://www.lime-technologies.fi/tule-meille-toihin/. Toivotamme hauskaa ja hyödyllistä messukokemusta!

Paikka SB8

Paina kuvaa suurentaaksesi