M-Files

M-Files tarjoaa älykkäitä tiedonhallinnan ohjelmistoratkaisuja, joiden avulla organisaatiot saavuttavat merkittäviä liiketoimintaetuja tehostamalla toimintaansa ja prosessienhallintaa. Yrityksemme on kasvanut yksinkertaisesta visiosta: tiedon tehoton hallinta on laajalle levinnyt ongelma, ja tämän haasteen ratkaiseminen on ensiarvoisen tärkeää mille tahansa yritykselle. M-Files on perustettu vuonna 2002 ja sen jälkeen olemme avanneet toimistoja ja laajentaneet kumppaniverkostoamme ympäri maailmaa. Tuotteitamme on nyt saatavilla 33 eri kieliversiolla, ja tuhannet yritykset yli 100 maassa käyttävät M-Filesia.

Liiketoimintamme keskiössä ovat ihmiset ja tuemme työntekijöidemme kehittymistä monin tavoin. Asiantuntijan tärkein pääoma on oma osaaminen, ja M-Filesilla pääset oppimaan uutta ja kehittämään itseäsi. Modernit teknologiat ovat olennainen osa työtämme ja työtehtäväsi sekä projektisi sovitaan yhdessä osaamisesi ja mielenkiintosi mukaan. Jos haluat laajentaa osaamistasi tai vaihtaa työtehtäviä, sinun ei tarvitse vaihtaa yritystä, sillä M-Filesilla on hyvät mahdollisuudet urakehitykseen.

Tarjoamme eturivipaikan vahvasti kasvavassa teknologiayrityksessä, jossa on kannustava työyhteisö ja tekemisen meininki! Rekrytoimme osaajia tuotekehitysosastollemme, järjestelmäasiantuntijoita asiakasrajapintaan sekä myyntihenkilöitä ja muita asiantuntijoita. Meillä löytyy aiheita opinnäytetöihin ja joustava työsuhde mahdollistaa opintojen etenemisen töiden ohessa.

Meitä on jo yli 500 työntekijää ympäri maailmaa toimipisteissämme Suomessa, Yhdysvalloissa, Kanadassa, Ranskassa, Saksassa, Isossa-Britanniassa ja Australiassa. Tule mukaan tiedonhallinnan vallankumoukseen!

Lue lisää työskentelystä M-Filesilla osoitteessa www.m-files.com/careers ja tule juttelemaan ständillemme TA3.

Paikka TA3

Paina kuvaa suurentaaksesi