Nordea Bank Oyj

Nordea on johtaja Pohjoismainen universaali pankki, jonka juuret ulottuvat 200 vuoden päähän. Nordea on henkilökohtainen, asiantunteva ja vastuullinen pankki. Me olemme ylpeitä ennakoivasta ajattelustamme ja meidän työmme vaikuttaa 11 miljoonan asiakkaan sujuvaan asiointiin. Nordea työllistää 8,000 teknologia-asiantuntijaa kuudessa eri maassa. Meillä monimuotoisuus näkyy esimerkiksi monipuolisuudessa koskien työntekijöiden ikärakennetta, koulutustaustaa, kansalaisuutta, sekä aiempaa työkokemusta. Useimmissa IT/Tech-tiimeissä työkielenä on englanti, sillä yhteistyötä tehdään eri maissa sijaitsevien kollegoiden kanssa.

Kehitämme työntekijöiden mahdollisuuksia uudistua ja oppia, ja meillä on mahdollisuus tehdä pitkä ura erilaisissa tehtävissä. Nordea panostaa voimakkaasti digitaalisten palveluiden kehittämiseen. Meidän arjessa näkyvät arvot: ownership, collaboration, courage ja passion.

Nordea Technologylla on toimintaa kaikissa Pohjoismaissa ja Puolassa. Lisäksi Nordealla on tällä hetkellä digitaalisten palveluiden kehittämisyksiköt Helsingissä ja Oulussa, jotka työllistävät yhteensä reilut 250 henkilöä. Joensuun uusi yksikkö tuo merkittävän lisänsä tähän. Rekrytoinnit ovat jo alkaneet. Tällä hetkellä pelkästään Suomessa on auki +50 IT/Tech työtehtävää Helsinkiin, Ouluun ja Joensuuhun. Nordea työllistää Suomessa noin 6 400 työntekijää kattaen liiketoiminnan roolit. Maailmalla meidän toimistoja on Norjassa, Ruotsissa, Tanskassa, Puolassa ja Virossa.

Katso meidän avoimet työtehtävät urasivuilta ja tule keskustelemaan lisää ständille!
www.nordea.com/fi/ura   

Paikka SB14

Paina kuvaa suurentaaksesi