Patria Aviaton oy / Systems

Patria on kriittisten operaatioiden ykköskumppani. Kun on kyse toimintavarmuudesta maalla, merellä, ilmassa ja verkossa, osaamisella on merkitystä. Laatu syntyy ihmisistä – jokaisesta meistä. Meillä tavalliset ihmiset ratkaisevat epätavallisia haasteita. Patriassa vaikutat työsi sisältöön, urasi kehittymiseen, asiakkaidesi ja koko yrityksen menestykseen. Meillä voit olla juuri niin hyvä kuin ikinä voit olla.

Systems-liiketoiminta on ohjelmisto-osaamisen ja järjestelmäintegroinnin huippuyksikkö, jossa rakennetaan ylpeydellä sekä kansallista että kansainvälistä tilannekuvaa ja turvallisuutta. Tarjoamme asiakkaillemme tiedustelu-, valvonta- ja johtamisjärjestelmiä sekä niiden elinkaaren tukipalveluita uusimpia teknologioita hyödyntäen. Järjestelmäosaamisemme ydintä ovat tilannetietoisuuden keräämiseen ja esittämiseen liittyvien järjestelmien ja tuotteiden toimittaminen. Meillä työskentelee lähes 400 huippuosaajaa. Toimipaikkamme sijaitsevat Tampereella, Espoossa ja Jämsässä.

Meillä pääset käsiksi monipuolisesti koko ohjelmistotuotannon eri tehtäviin vaatimusmäärittelystä toteutukseen ja testaukseen asti. Projektien onnistuminen edellyttää koodarivelhojen ohella projektiosaajia, laatuammattilaisia sekä konfiguraatiohallinnan asiantuntijoita. Meillä voit loistaa niin signaalinkäsittelyn, data-analytiikan kuin myös avioniikan reaaliaikaisten käyttöjärjestelmien huippuasiantuntijana tai edetä esimiespolkua pitkin haastaviin johtotehtäviin.

Systems on sinua varten, jos etsit mahdollisuuksia tehdä töitä vaativissa projekteissa työstään innostuneiden huippuammattilaisten kanssa. Voit olla vastavalmistunut tulevaisuuden lupaus tai kokenut oman alasi konkari, tai kaikkea siltä väliltä! Meidän porukassa suhtaudutaan intohimolla ongelmanratkaisuun ja tehdään duunia tosissaan, mutta pilke silmäkulmassa. Sinut otetaan lämpimästi vastaan ja ennen kuin huomaatkaan, olet osa meidän loistojengiä.

Patriassa sinä ratkaiset.

Tee hyvä valinta, tule tulevaisuuden työpaikkaan.

Paikka TA6

Paina kuvaa suurentaaksesi