Pinja

Löysit Pinjan IT-Hekuma 2021 -tapahtumasta – hieno homma!

 

Mitä Pinjalla on mahdollista tehdä?

 

💻 Mikäli etsit harjoittelu- tai opinnäytetyöpaikkaa, olet valmistunut tai pian valmistumassa oleva opiskelija ja hakemassa urasi ensimmäisiä askelia työelämässä, tarjoamme sinulle siihen hyvän vaihtoehdon!

 

💼 Tarjoamme tehtäviä ohjelmistosuunnittelun parista. Projekteista riippuen saatat käyttää ja sinulle tulevat tutuiksi mm. SQL, C#, React, JavaScript, TypeScript, PHP, MySQL, REST, Laravel ja .NET Core. Pääset alan parhaimpien ammattilaisten oppiin ja mukaan monipuolisiin asiakasprojekteihin.

 

👨‍💻 Lisäksi yli 400 pinjalaisen joukosta löytyy tehtäviä mm. business intelligencen, tietovarastojen, pilvipalveluiden, tukipalveluiden, palvelumuotoilun sekä myynnin ja markkinoinnin parista. Meillä urakehitysmahdollisuudet ovat erinomaiset, joista riittääkin lukuisia esimerkkejä kerrottavaksi!

 

Miksi meille? 

 

  1. Työkulttuurimme on vastuullinen ja rento

  2. Voit tehdä töitä täysin etänä, osittain etänä tai konttorilla, kuten Tampereella, Espoossa, Lahdessa, Mikkelissä, Jyväskylässä, Kuopiossa tai Oulussa.

  3. Pystyt sovittamaan joustavasti työ- ja vapaa-aikasi

  4. Saat käyttöösi yleisiä etuja mm. laajan työterveyden ja taukohedelmät – kahvia ja teetä unohtamatta!

  5. Ja mikä parasta, vietämme aikaa yhdessä verkkopelien, liikunnan ja yhteisten tapahtumien merkeissä

 

Pinja yrityksenä

 

Pinja on kansainvälinen ja nopeasti kasvava yritys. Työllistämme yli 400 ammattilaista ja palvelemme asiakkaitamme yli 30 maassa. Mahdollistamme teollisen innovaation ja digitaalisen yhteiskunnan rakentamisen tarjoamalla asiakkaillemme esimerkiksi SaaS- ja BI-ratkaisut.

 

Hae meille työharjoitteluun, opinnäytetyötä tekemään tai vakituisiin töihin 🠖

Paikka SC16

Paina kuvaa suurentaaksesi