Profit Software

Työpaikka yrityksessä, jossa työntekijät viihtyvät ja jota asiakkaat arvostavat

Osaamisemme ytimessä finanssiala

Profit Softwarella työskentelee lähes 240 intohimoista asiantuntijaa Espoossa, Lahdessa, Porissa, Tampereella, Tallinnassa ja Tukholmassa. Profitlaisen tunnistaa ystävällisestä ja auttamishaluisesta asenteesta, oli kyse sitten asiakkaista tai omista työkavereista.

Tarjoamme finanssialan järjestelmäratkaisuja, konsultointipalveluja sekä raportoinnin ja analytiikan ratkaisuja. Kaikessa tekemisessämme tärkeintä on laatu ja asiakkaan tyytyväisyys. Jos pidät ongelmanratkaisusta yhteistyössä muun tiimin kanssa, kykenet omatoimiseen työskentelyyn ja sinulla on hyvät kommunikointitaidot suomeksi ja englanniksi, olet oikea henkilö meille. Tehtävässäsi pääset varmistamaan finanssiasiakkaidemme palveluiden sujuvan toiminnan ja samalla syventämään omaa osaamistasi. 

Olemme aikaansaava ja ketterä asiantuntijaorganisaatio. Pitkät asiakassuhteemme perustuvat laadukkaaseen työnjälkeemme ja sitä kautta saavutettuun luottamukseen, mikä myös tekee yhteistyöstä projekteissa mukavaa ja innostavaa. Meillä on laaja ymmärrys finanssitoimialasta, sen teknisestä ympäristöstä ja toiminnasta.

 

Auttamisen kulttuuri työyhteisömme keskiössä

Yksi kiitetyimmistä asioista henkilöstömme parissa on lämmin työyhteisömme. Haluamme, että meillä jokainen saa kokea arvostusta työstään, luottaa tulevansa kohdelluksi tasavertaisesti ja kokee olevansa osa tiimiä. Jokaisella toimipisteellä on omaleimainen kulttuurinsa, mutta kaikkia niitä yhdistää ystävällisyys ja huumori. Oletpa sitten asiakkaalla, omalla konttorilla tai etätöissä, sinulla on aina tukenasi ja lounasseuranasi muut profitlaiset. Auttamisen kulttuuri on meillä vahva — voit aina kysyä kollegalta, kun tarvitset neuvoa.

Meille on tärkeää, että työntekijämme voivat hyvin ja viihtyvät työssään. Siksi haluamme tarjota työympäristön, jossa voit hyvillä mielin keskittyä työntekoon, ja joka tarvittaessa joustaa esimerkiksi perheesi tai opiskeluidesi mukaan. Etuihimme kuuluvat modernit työvälineet, puhelinetu, kattava terveydenhoito ja vakuutukset, hammashoito, lounasetu, virikekortti sekä toimistokohtaisesti erilaiset aktiviteetit.

Haluaisimme sinut tiimiimme. Tule tutustumaan meihin ständille TC4!

Lue meistä lisää: profitsoftware.com

#Work4Profit

Paikka TC4

Paina kuvaa suurentaaksesi