Profit Software

Profit Software on noin 300 hengen ohjelmistoyritys, jolla on toimintaa seitsemällä eri paikkakunnalla kolmessa eri maassa. Tampereen konttorilla meitä on noin 50 - lähes kaikki itsekin opiskelijoina aloittaneet.

Työkulttuurissamme tuemme toinen toisiamme matalalla kynnyksellä, viljelemme huumoria ja opimme yhdessä uutta. Tarjoamme henkilöstöllemme joustoa erilaisissa elämäntilanteissa. Lisäksi meiltä löytyvät kilpailukykyiset ja turvaa arkeen tuovat edut sekä mahdollisuus yhteisiin vapaa-ajan aktiviteetteihin. Me haluamme, että voit keskittyä loistamaan siinä, missä sinä olet parhaimmillasi. Kasvavassa ja menestyvässä organisaatiossamme pääset kasvattamaan omaa asiantuntijuuttasi, ottamaan vastuuta ja vaikuttamaan työympäristöösi.

Osaamisemme ytimessä on finanssiala, mikä tarkoittaa, että meillä työskentelevät ihmiset oppivat ja kerryttävät asiantuntijuuttaan myös tästä haastavasta, mutta palkitsevasta alasta. Henkilöstömme viihtyy meillä hyvin ja asiakkaamme arvostavat osaamistamme, mikä myös tekee projekteista mielekkäitä ja innostavia edistää. Koska meillä tärkeintä kaikessa toiminnassa on asiakkaan tyytyväisyys, ovat tekemisen laatu ja tinkimättömyys tärkeitä asioita etsimissämme henkilöissä.

Sinun ei suinkaan tarvitse olla täydellinen osaaja tullessasi meille Profit Softwarelle. Pääasia on, että haluat kehittyä, oppia uutta etkä pelkää haasteita. Työn ja opiskeluiden yhdistäminen onnistuu meillä hyvin joustavasti, ja meillä voit tietenkin tehdä myös opinnäytetyösi. Toivomme kuitenkin, että pystyisit työskentelemään ainakin kaksi päivää viikossa.

Tutustu meihin ja katso avoimet työpaikkamme urasivuiltamme!

ESPOO // TAMPERE // PORI // LAHTI // LAPPEENRANTA // TALLINNA // TUKHOLMA

Paikka TB1

Paina kuvaa suurentaaksesi