Profit Software

Profit Softwaresta tulee Evitec - tulisitko meille töihin?

Tehtävämme on modernisoida pohjoismaista finanssialaa, sillä monilla toimijoilla on käytössään elinkaarensa lopussa olevia järjestelmiä tai toimintatapoja, jotka kaipaavat päivitystä. Niin ikään tiedolla johtaminen ja raportointi ovat tärkeitä menestyksen avaimia yrityksille, oli kyse sitten pankista, vakuutusyhtiöstä, energiayhtiöstä tai valmistavan teollisuuden yrityksestä. Toimimme kolmessa maassa ja seitsemällä paikkakunnalla yli 350 asiantuntijan voimin.

Elämme jännittävää aikaa, sillä vuonna 2023 meidät tunnetaan nimellä Evitec. Samalla ilmeemme ja nettisivumme uudistuvat. Kasvun ja kansainvälistymisen myötä meillä on tarjolla entistä monipuolisempia urakehitysmahdollisuuksia.

Meillä pääset kartuttamaan vahvaa asiantuntemusta ohjelmistokehittämisen menetelmistä, puhumattakaan vaikuttavista näytöistä finanssialan digitalisaation parissa. Meillä on kokemusta jo useiden vuosien ajalta uraansa aloittelevien softakehittäjien, tiedolla johtamisen osaajien ja konsulttien rekrytoinnista. Meillä on pyritty siihen, että lyhyen kesäharjoittelun sijaan tarjoamme työpaikan, jossa voit työskennellä, kasvaa ja kehittyä pitkäjänteisesti.

Juuri nyt etsimme erityisesti opintojensa loppuvaiheessa olevia osaajia. Omasta osaamisesta ja esimerkiksi harrasteprojekteista kannattaa aina kertoa, olemme kiinnostuneet näkemään käytännössä, mitä jo osaat!

Finanssialan osaamista ei tarvitse olla entuudestaan, koska ymmärrys pankkien, vakuutus-, rahoitus- ja sijoitusyhtiöiden toiminnasta tai muista toimialoista karttuu kyllä projektien kautta. Kukaan ei ole seppä syntyessään, eikä kukaan meistä ole tiedoiltaan ja taidoiltaan ikinä valmis. Ammattitaitoiset ja kokeneet tiiiminvetäjät ohjaavat ja auttavat uudet tulokkaat alkuun, ja oma mentori toimii lisätukena näyttämässä, miten meillä hommia tehdään. Me opimme yhdessä, autamme toisiamme ja kehitymme koko ajan. Olemme ylpeitä yhteisistä saavutuksista ja menestyksestä.

Tervetuloa juttelemaan kanssamme!

Paikka TB1

Paina kuvaa suurentaaksesi