Prosys OPC

Haemme ohjelmistokehittäjää:

Prosys OPC Oy on parinkymmenen hengen ketterä yritys, joka toimii vaativien asiakaskohtaisten ratkaisujen ja teollisen internetin teknologioidentoimittajana. Asiakkaamme ovat ympäri maailmaa painottuen Keski- ja Pohjois-Eurooppaan. Panostamme laatuun ja pyrimme olemaan maailman parhaita alallamme.

Panostamme työhyvinvointiin ja tiimityöskentelyyn, jossa kaikilla on mahdollisuus osallistua työolojen kehittämiseen. Otamme vastuuta kaikista tekemistämme tuotteista ja ratkaisuista yhdessä ja sinullakin on mahdollisuus tuoda uusia ideoita taloomme.

Haetut osaamisalueet: 
Haemme ohjelmistokehityksen opiskelijaa tai jo valmistunutta henkilöä työskentelemään asiakasyritysten ohjelmistoprojekteissa. Jos haluat edelleen kehittyä ja omaksut nopeasti uusia asioita, liity uuteen Tampereelle perustettuun tiimiimme. Toimistomme sijaitsee kätevästi Technopolis Hermiassa.

Arvostamme:
Eduksi luemme ohjelmistotekniikan opinnot ja mahdollisen työkokemuksen. Hakemukseen on hyvä liittää tietoa opinnoista ja mahdollisista aikaisemmista projekteista (työt, opinnot, harrastukset).

Lisätietoja:
Prosys OPC Oy
Pyry Grönholm
050 327 1594
pyry.gronholm@prosysopc.com
www.prosysopc.com

Paikka SC16

Paina kuvaa suurentaaksesi