Remion Oy

Surffaamme bittiaallon harjalla!

 

Remion on pieni, kasvava ja inhimillinen ohjelmistotalo, joka suunnittelee ja toteuttaa IoT-palveluita kansainvälisesti toimiville liikkuvien työkoneiden valmistajille. Meillä pääset työskentelemään maailman edelläkävijäyritysten kanssa ja näkemään, miltä kehityksen kirkkain kärki IoT-alalla näyttää ja miten koneista ja laitteista saatava data muuttaa maailmaa.

Taipaleemme alkoi jo vuonna 2001, joten olemme ehtineet vakiinnuttaa asemamme teollisen internetin kentällä ja viisaan tavan toimia. Meillä on poikkeuksellisen laaja teknologinen ja toimialakohtainen kokemus ja teemme ketteriä ratkaisuja nopeudella, josta kilpailijamme vain uneksivat.

Toteutamme sulautettuja ohjelmistoja ja palvelinohjelmistoja hyödyntäen uusinta teknologiaa ja pilvipalveluita. Meillä on myös oma Regatta®-tuoteperhe, jota pääset kehittämään asiakkaidemme tarpeisiin. Lisää meillä käytössä olevista teknologioista kuulet Sähkötalon ständillämme SC13, jossa devaajamme kertovat sinulle mielellään arjestamme ja projekteistamme.

 

#RemionCrew kutsuu!

Meitä on nyt 23 ja RemionCrew'sta löytyy insinööriä, tradenomia, humanistia ja puutarhuria, joten taustallasi ei ole väliä, kunhan olet sinut koodin kanssa. Meillä ratkaisee osaaminen, halu oppia ja kehittyä sekä innostus omaan työhön. Sujuva suomen ja englannin osaaminen on tärkeää, sillä työskentelemme toisinaan aivan asiakasrajapinnassa ja asiakkaidemme työkielenä on sekä suomi että englanti.

Meillä on tarjolla sekä kokoaikaista työtä että osa-aikaista tuntityötä vaikkapa opintojen oheen. Kysy myös paikkaa lopputyön tekemiseen! Tällä hetkellä haemme ensisijaisesti DevOps- ja backend-tekijöitä, mutta toimistollemme Finlaysonille mahtuu muitakin osaajia.

 

Lisätietoja

Tule juttelemaan ständillemme, vieraile sivuillamme ja seuraa meitä LinkedInissä! Voit olla myös suoraan yhteydessä HR partneriimme Annukkaan (annukka.turunen@remion.com, 044 739 6366) ja kysyä lisätietoja.

Paikka SC13

Paina kuvaa suurentaaksesi