Sofia Digital

Meillä koodisi pääsee telkkariin!

Sofia Digital on johtava interaktiivisen television sovellusten ja videopalveluiden kehittäjä yli 20 vuoden kokemuksella. Suomessa asiakkaitamme ovat mm. Yle Areena, mtv, C More ja Ruutu. Olemme Suomessa ainutlaatuinen yritys, sillä meillä pääset mukaan kehittämään sovelluksia älytelevisioihin ja vaikuttamaan vauhdikkaasti kehittyvän alan teknologiaratkaisuihin.

Sofialaisia on tällä hetkellä jo yli 30. Valtaosa meistä työskentelee toimistollamme Tampereen keskustassa.

Liity mukaan joukkoomme!

Haemme jatkuvasti kasvavaan joukkoomme tällä hetkellä erityisesti sovelluskehittäjiä. Meillä olisi tarjolla kiinnostava ja kehittävä paikka opintojensa loppuvaiheessa olevalle koodaustaitoiselle opiskelijalle, joka on valmis työskentelemään täysipäiväisesti kesällä ja osa-aikaisesti lukuvuoden aikana. Meiltä voit löytää myös mielenkiintoisen aiheen opinnäytetyöllesi.

Meillä pääset osaksi rentoa ja ammattitaitoista porukkaa. Pienessä mutta kasvavassa firmassa työsi sujuvat joustavasti ja voit itse vaikuttaa yrityksen toimintaan. Tiiviissä työyhteisössämme saat aina apua työkavereilta ja opit erityisen toimialamme parhailta ammattilaisilta.

Sovelluskehitystä tutuilla tekniikoilla uudessa ympäristössä

Toivomme sinulla olevan osaamista web-sovelluskehityksestä ja internetin tekniikoista. Videopalveluiden ja niihin liittyvien tekniikoiden tuntemus on hyvä lisä, mutta ei pakollista. Emme siis odota sinun olevan valmis älytelevisioiden sovelluskehittäjä – meidän avullamme kyllä kehityt sellaiseksi. Tärkeintä on halusi oppia uutta ja valmius työskennellä uusien tekniikoiden ja älytelevision kaltaisten päätelaitteiden parissa.

Arvostamme hakijoilta ongelmanratkaisukykyä ja osaamista moderneista web-teknologioista (HTML5, CSS3, JavaScript, Node.js, React/Vue.js, jne). Asiakasprojektiemme vaatimuksista johtuen edellytämme hakijoilta sujuvaa suomen kielen taitoa.

Ota yhteyttä

Tule tapaamaan meitä IT-Hekuman messuständille Sähkötaloon tai ota suoraan yhteyttä rekrysivustomme kautta: https://jobs.sofiadigital.com.

Voit lukea meistä lisää osoitteessa https://sofiadigital.com.

Voit seurata meitä myös somessa: LinkedIn, Instagram, Twitter, Facebook

 


Please note: due to the requirements of our current customer projects, we expect our applicants to have fluent working proficiency in Finnish.

Paikka SC9

Paina kuvaa suurentaaksesi